ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΙ

Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας κλειστές θα παραμείνουν για 14 ημέρες όλες οι εκπαιδευτικές δομές της χώρας από Βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι και πανεπιστήμια συμπεριλαμβανομένων και των κάθε μορφής φροντιστηρίων εξαιτίας της εξάπλωσης του Coronavirus SARS-CoV-2.

Στο EUROSTUDIES ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ δε σταματούν και δε χάνεται καμία διδακτική ώρα.

Οι μαθητές έτσι διατηρούν το ρυθμό εκπαίδευσής τους συμμετέχοντας στα online διαδικτυακά μας μαθήματα μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας e learning.

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ MAΣ  ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

H ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ  ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για κάθε τμήμα διατηρείται στο σύνολό του όπως έχει με τις ίδιες ημέρες και ώρες διδασκαλίας.

Και .. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΙ

Είναι αυτονόητο όμως, ότι παράλληλα με τον περιορισμό λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας, θα πρέπει να περιοριστούν και οι άλλες δραστηριότητες των μαθητών αλλά και όλων μας, μόνο στα απαραίτητα, όπως για παράδειγμα το να μην έχω μάθημα δε σημαίνει πως έχω περισσότερο κενό χρόνο για καφετέριες, σινεμά, και χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Επιπλέον αποφεύγοντας τον εκκλησιασμό μου, λόγω μεγάλης προσέλευσης κόσμου, δε σημαίνει πως είμαι λιγότερο πιστός από τους άλλους.

Αν προσέξουμε όλοι μας δε θα υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα και θα επανέλθουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Ακολουθείστε όλους τους κανόνες προφύλαξης και καθαριότητας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας αλλά και τη διασκέδασή σας, και πάνω απ’ όλα συγκρατήστε ενδεχόμενες ύποπτες επαφές σας με άτομα που ταξίδεψαν από ή προς χώρες στις οποίες είχαν εκδηλωθεί κρούσματα σε προγενέστερο χρόνο.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

EUROSTUDIES

Call Now
Directions