ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικών Επιστημών - Μπρνο

Σχολή Κτηνιατρικής, Υγιεινής και Οικολογίας

Η Σχολή Κτηνιατρικής Υγιεινής και Οικολογίας , αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου Κτηνιατρικών και Φαρμακευτικών Επιστημών του Μπρνο, που είναι και το μοναδικό που προσφέρει σπουδές στον κλάδο της κτηνιατρικής στην Τσεχία. Η κτηνιατρική είναι ευρύ πεδίο και καλύπτει θέματα όπως η μελέτη μεγάλων ζώων, η κτηνιατρική και η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, η κτηνιατρική οικολογία, οι μολυσματικές ασθένειες, η ζωική προέλευση και πολλά άλλα.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει δικό του νοσοκομείο με διάφορες κλινικές για μικρά και μεγάλα ζώα και μονάδα έκτακτης ανάγκης. Οι απόφοιτοι της σχολής αποκτούν το πτυχίο του Ιατρού Κτηνιατρικής (Doctor of Veterinary Medicine) και έχουν την προοπτική να εργαστούν στον ιδιωτικό και κρατικό τομέα. Το πτυχίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως και οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ή άλλη χώρα της προτίμησής τους. . Όλα τα μαθήματα και οι διαλέξεις γίνονται στην αγγλική γλώσσα και το πρόγραμμα σπουδών είναι ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα του τσεχόφωνου τμήματος.

Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο γίνεται με εισαγωγικές εξετάσεις, οι οποίες αποτελούνται από τεστ πολλαπλής επιλογής ( multiplechoicetest ), το οποίο περιλαμβάενει ερωτήσεις Βιολογίας και Χημείας,. Για να επιτύχουν θα πρέπει να λάβουν βαθμό 50% και άνω.

Το πρόγραμμα κτηνιατρικής είναι 6ετές και οι απόφοιτοι αποκτούν το πτυχίο του Ιατρού Κτηνιατρικής (MVDr). Τα ετήσια δίδακτρα είναι 8.500 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατόπιν ραντεβού να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις μας ,να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις και να παραλάβουν το υλικό προετοιμασίας και την λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.Η διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων, συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών, η προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις, οι εισαγωγικές εξετάσεις και η διαδικασία εγγραφής γίνονται με φροντίδα του εκπαιδευτικού μας κέντρου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 για τις εξετάσεις που θα γίνουν διαδικτυακά από 16 έως 20 Αυγούστου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions