ΓΛΩΣΣΕΣ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το Eurostudies  προσφέρει στους μαθητές του μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τα οποία οι σπουδαστές μας μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν ένα εξειδικευμένο πτυχίο ή πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας.
 
Όλα τα τμήματα είναι αποκλειστικά για υποψήφιους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων και πραγματοποιούνται μέσα από χειμερινά ή θερινά προγράμματα σε μορφή απλών, εντατικών, υπερεντατικών ή ατομικών μαθημάτων.
 
 Κάθε χρόνο λειτουργούν τμήματα για την προετοιμασία και την απόκτηση των πτυχίων IELTS, TOEFL, GRE, GMAT.
 
Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό το αποτελούν κατάλληλα εκπαιδευμένοι καθηγητές Έλληνες και Βρετανοί οι οποίοι είναι πτυχιούχοι Βρετανικών Πανεπιστημίων με σκοπό την σωστή εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και την επιτυχία στις εξετάσεις.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ

Click  στην εικόνα για λεπτομέρειες.

IELTS

TOEFL

GMAT

GRE

ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η γλώσσα της μουσικής, του έρωτα, της όπερας και της αναγέννησης. Η ιταλική γλώσσα είναι η πιο μουσική γλώσσα του κόσμου, και από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές γλώσσες.
 
Η γνώση της ιταλικής γλώσσας, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, χαρακτηρίζεται από πολλούς απαραίτητη μιας και η Ιταλία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εμπορικές, εκπαιδευτικές, τουριστικές και πολιτιστικές συναλλαγές με την χώρα μας.   
 
Στο EUROSTUDIES πραγματοποιούνται όλο το χρόνο προγράμματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας και του ιταλικού πολιτισμού.
 
Τα προγράμματα απευθύνονται τόσο στους σπουδαστές που επιθυμούν να μάθουν να μιλάνε στα ιταλικά όσο και στους σπουδαστές που επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση της ιταλικής γλώσσας.          
 
Τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες με χειμερινά ή θερινά μαθήματα. Τα προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν με απλά, εντατικά, υπερεντατικά ή ατομικά μαθήματα.
 
 Κάθε χρόνο λειτουργούν τμήματα ενηλίκων για την προετοιμασία και την απόκτηση των πτυχίων  CELI 1,2,3,4,5 – DIPLOMA DI LINGUA ITALIANA– ΚΠΓ Β2, Γ1, Γ2 – CILS 1, 2, 3, 4
 
Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό το αποτελούν κατάλληλα εκπαιδευμένοι καθηγητές έλληνες και ιταλοί οι οποίοι είναι πτυχιούχοι Ιταλικών Πανεπιστημίων με σκοπό την σωστή εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας και την επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τμήματα Ρουμανικής γλώσσας για υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες λειτουργούν κάθε χρόνο στο Eurostudies.

Τα τμήματα είναι υπερεντατικά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους τα παρακολουθήσουν να μπορούν να εκφραστούν σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι καθηγητές μας είναι όλοι τους  Ρουμάνοι πτυχιούχοι, απόφοιτοι  πανεπιστημίων.

 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τμήματα βουλγαρικής γλώσσας για υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες λειτουργούν κάθε χρόνο στο Eurostudies.

Τα τμήματα είναι υπερεντατικά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους τα παρακολουθήσουν να μπορούν να εκφραστούν σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι καθηγητές μας είναι όλοι τους  Βούλγαροι πτυχιούχοι απόφοιτοι  πανεπιστημίων.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions