ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Επίσημοι αντιπρόσωποι πανεπιστημίων της Τσεχικής Δημοκρατίας – Επίσημο εξεταστικό κέντρο τσέχικων πανεπιστημίων. Σε αποκλειστική συνεργασία με την J.Afxentiou Educational Advisors και την AA Czech studies.

eurostudies

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΟ EUROSTUDIES ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΗΝ AFXENTIOU CZECH UNIVERSITIES

H AFXENTIOU CZECH UNIVERSITIES  και το EUROSTUDIES  έχοντας ως κύριο σκοπό την σωστή καθοδήγηση των Ελλήνων μαθητών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν σπουδές στην ιατρική, οδοντιατρική, φυσιοθεραπεία, φαρμακευτική και κτηνιατρική σε πανεπιστήμια της Τσεχίας, προχώρησαν σε επίσημη συμφωνία βάση της οποίας το Eurostudies θα εκπροσωπεί  στην Ελλάδα την AFXENTIOU CZECH UNIVERSITIES για όλα τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια της Τσεχίας και παράλληλα θα υλοποιεί τις προβλεπόμενες εισαγωγικές εξετάσεις.

Έχοντας πείρα πέραν των δύο δεκαετιών και γνωρίζοντας ότι μία τέτοια απόφαση είναι καθοριστικής σημασίας, στόχος μας είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές στον μαθητή, οι οποίες θα τον οδηγήσουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων.

Επίσης  μέσω των γραφείων μας σε Αθήνα, Λευκωσία και Πράγα, παρέχουμε στους μαθητές χρήσιμες πληροφορίες για την ομαλή προσαρμογή τους στο Τσέχικο Εκπαιδευτικό Σύστημα, όπως επίσης και υλικό προετοιμασίας με την εξεταστέα ύλη και εξεταστικό υλικό προηγούμενων χρόνων, τα οποία μας αποστέλλονται από τα πανεπιστήμια. Οι εισαγωγικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Αθήνα περί τα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, υπό την επίβλεψη εξεταστών που έρχονται από την Τσεχία στην έδρα μας, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Μετά την ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων, διοργανώνουμε  συναντήσεις – μία για κάθε πανεπιστήμιο- όπου οι μαθητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις γνωρίζονται με άλλους φοιτητές που σπουδάζουν ήδη εκεί. Μέσα από τη συνάντηση, τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορα ζητήματα όπως η διαμονή, η εγγραφή στο πανεπιστήμιο, το credit system των πανεπιστημίων και γενικά για τη ζωή στη Τσεχία.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ  ΤΣΕΧΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Οι υποψήφιοι των πανεπιστημίων της Τσέχικης Δημοκρατίας μπορούν κοντά μας να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις  που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής μας..

Τα προγράμματα προετοιμασίας αφορούν τις σχολές της Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Φυσιοθεραπείας στα οποία διδάσκονται στους υποψήφιους όλα τα προβλεπόμενα μαθήματα με βάση την ύλη του κάθε πανεπιστημίου και συγκεκριμένα Βιολογία, Χημεία, Μαθηματικά ή Φυσική.

Εκτός από την διδασκαλία της προβλεπόμενης ύλης γίνονται πολλά τεστ προηγούμενων ετών και αναλύονται όλα τα σημεία ένα προς ένα με σκοπό την ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων και την εισαγωγή τους στην επιθυμητή σχολή.

Παράλληλα η εμβάθυνση της γνώσης στην αγγλική γλώσσα μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα  που οδηγούν σε άμεσης και διεθνούς αναγνωρίσεως πιστοποιητικών αγγλικής γλώσσας όπως είναι το IELTS

Οι προβλεπόμενες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ώρες προετοιμασίας είναι 60  διάρκειας ενός μηνός. Οι υποψήφιοι εάν το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν και προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας με στόχο την πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία τους τόσο για τις εισαγωγικές εξετάσεις όσο και για την ομαλή τους πορεία τον πρώτο χρόνο φοίτησης.

Τα προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της Τσεχίας υλοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και από απόσταση, μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας

EUROSTUDIES ONLINE SCHOOL

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions