ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ 

IMAT 2018

ranking list IMAT 2018

 
 
Με μεγάλη υπερηφάνια σας ανακοινώνουμε τους επιτυχόντες μαθητές μας στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018

Το εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας μας 74% στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018 είναι γεγονός

 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 
 

Σας ανακοινώνουμε επισήμως τα ονόματα των επιτυχόντων μας στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018 για τις αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας.

Για μία ακόμη συνεχή χρονιά οι μαθητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν τις υψηλότερες θέσεις στα πανεπιστήμια της επιλογής τους και να διατηρήσουν το ποσοστό επιτυχίας μας  πολύ υψηλά στο 74% !!!

Οι επιτυχόντες μαθητές μας κατάφεραν, και φέτος, να εισαχθούν, σε μεγάλο βαθμό, στην πρώτη τους επιλογή και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία που σε αρκετές περιπτώσεις αφορά τα υψηλότερα σκορ ελλήνων και κυπρίων φοιτητών στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018.

Οι υψηλές θέσεις σε Μιλάνο, Μπολόνια, Παβία και Ρώμη Sapienza είναι αποτέλεσμα σωστής και υπεύθυνης προετοιμασίας, της οποίας, το υψηλό συνολικό ποσοστό επιτυχίας 67% με 74%, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Οι μαθητές μας κατάφεραν συνολικά να αποσπάσουν  συνολικά 45 θέσεις στις αγγλόφωνες ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές  δίνοντάς μας ποσοστό επιτυχίας 74%. Την ίδια στιγμή   οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι καθώς και οι υποψήφιοι άλλων κέντρων  κατάφεραν να αποσπάσουν μόλις 15 θέσεις.

 

Μια ακόμη λοιπόν χρονιά προετοιμασίας και επιτυχιών έκλεισε και μάλιστα  με ποσοστό επιτυχίας  που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Θα θέλαμε ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προγράμματα προετοιμασίας μας  και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Σγούρος Σωτήρης

Διεύθυνση σπουδών Eurostudies

 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ 

IMAT 2017

 

EUROSTUDIES imat 2017 ranking list

 

 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 

Σας ανακοινώνουμε επισήμως τα ονόματα των επιτυχόντων μας στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2017 για τις αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας.

Για μία ακόμη συνεχή χρονιά οι μαθητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν τις υψηλότερες θέσεις στα πανεπιστήμια της επιλογής τους και να ανεβάσουν το ποσοστό επιτυχίας μας στο 70% !!!

Οι επιτυχόντες μαθητές μας κατάφεραν, και φέτος, να εισαχθούν, σε μεγάλο βαθμό, στην πρώτη τους επιλογή και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία που σε αρκετές περιπτώσεις αφορά τα υψηλότερα σκορ ελλήνων και κυπρίων φοιτητών στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2017.

Οι πρώτες θέσεις σε Μιλάνο, Μπολόνια, Παβία και Ρώμη Sapienza είναι αποτέλεσμα σωστής και υπεύθυνης προετοιμασίας, της οποίας, το υψηλό συνολικό ποσοστό επιτυχίας 70%, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

Οι μαθητές μας κατάφεραν συνολικά να αποσπάσουν  35 συνολικά θέσεις στις αγγλόφωνες ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές  την στιγμή που  οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι καθώς και οι υποψήφιοι άλλων κέντρων  κατάφεραν να αποσπάσουν μόλις 12 θέσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο σύνολο των 50 συμμετεχόντων μαθητών μας, ακόμα τέσσερεις υποψήφιοι θα μπορούσαν να είχαν εισαχθεί στην οδοντιατρική σχολή της Siena, και το ποσοστό επιτυχίας μας θα ήταν 78%. Η επιλογή τους να μη δηλώσουν στις προτιμήσεις τους την οδοντιατρική σχολή, δεν τους επιτρέπει την εγγραφή τους παρά  το ότι απέσπασαν υψηλότερο σκορ απο τον τελευταίο εισαχθέντα και βέβαια δεν μπορούμε να τους προσμετρήσουμε στο τελικό μας επίσημο ποσοστό επιτυχίας.

Μια ακόμη λοιπόν χρονιά προετοιμασίας και επιτυχιών έκλεισε και μάλιστα  με ποσοστό επιτυχίας – 70%  - που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Θα θέλαμε ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προγράμματα προετοιμασίας μας  και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Σγούρος Σωτήρης

Διεύθυνση σπουδών Eurostudies

 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ 

IMAT 2016 - UNIVERSITA' STATALI

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ  ΜΑΣ ΣΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ 2016  ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 56 %

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σας ανακοινώνουμε επισήμως τα ονόματα των επιτυχόντων μας στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2016 για τις αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας.

Πέραν της,για μια ακόμη ακαδημαϊκής χρονιάς, βαθμολογικής πρωτιάς μεταξύ των ελλήνων και κυπρίων φοιτητών οι επιτυχόντες μαθητές μας καταφεραν,και φέτος, να εισαχθούν στο σύνολό τους στην πρώτη τους επιλογή και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία που σε αρκετές περιπτώσεις αφορά τα υψηλότερα σκορ ελλήνων και κυπρίων φοιτητών στις εξετάσεις ΙΜΑΤ.

Συγκεκριμένα τόσο στις κρατικές αγγλόφωνες ιατρικές σχολές του ΜΙΛΑΝΟ , ΠΑΒΙΑ , ΡΩΜΗ La Sapienza οι μαθητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμολογική διάκριση έναντι των υπολοίπων ελλήνων και κυπρίων συμμετεχόντων.

Για μια ακόμα φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια,έχοντας καταγράψει τεράστιες επιτυχίες στα περισσότερα πανεπιστήμια,έχοντας αποσπάσει τις πρώτες θέσεις αλλά και έχοντας επιτύχει παγκόσμια βαθμολογική διάκριση,ο αριθμός των επιτυχόντων μας είναι ανοδικός και συνεχίζουμε να διατηρούμε την πρωτιά σε κορυφαίες κρατικές ιατρικές σχολές.

Για μια ακόμη χρονιά αποσπάσαμε την πρωτιά στα κρατικά πανεπιστήμια Milano,Pavia,Roma La Sapienza.

Για μια ακόμα χρονιά η πρωτιά μεταξύ ελλήνων και κυπρίων υποψηφίων στις εξετάσεις του πανεπιστημίου Humanitas του Μιλάνο ανήκει σε μαθητή μας.

 

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως παρά το ότι υπήρξε ανοδική πορεία των βάσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάποιοι απο τους επιτυχόντες μας κατάφεραν να εισαχθούν τόσο στις κρατικές αγγλόφωνες ιατρικές σχολές όσο και στην ιδιωτική ιατρική σχολή Humanitas.

 Οι μαθητές μας κατάφεραν συνολικά να αποσπάσουν  19 συνολικά θέσεις στις ιατρικές σχολές.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προγράμματα προετοιμασίας μας.

Σγούρος Σωτήρης

Διεύθυνση σπουδών Eurostudies

 

imat 2013 2014 2015 2016

 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 46 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΜΑΤ 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HUMANITAS - ΜΙΛΑΝΟ

Ποσοστό επιτυχίας ΙΜΑΤ HUMANITAS - 2016   -   60%

HUMANITAS RESULTS 2016

 

Ανακοινώθηκαν σήμερα 23/09/2016 οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις εξετάσεις ΙΜΑΤ για την αγγλόφωνη ιατρική σχολή του πανεπιστημίου HUMANITAS - Μιλάνο.

Τα επίσημα αποτελέσματα έδωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά μεγάλη διάκριση σε μαθητές του Eurostudies σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συγκεκριμένα ο μαθητής μας ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη από τα Χανιά Κρήτης κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων υποψηφίων και την 10η θέση σε παγκόσμια κατάταξη με τελική βαθμολογία 61,6

Επίσης η μαθήτριά μας από την Κύπρο ΦΟΙΒΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ του Γρηγόρη από την Λευκωσία κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων από Κύπρο και την 69η σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι διακρίσεις αυτές έγιναν σε σύνολο 1752 υποψηφίων και συγκεκριμένα 1498 από την Ευρώπη και 254 εξωκοινοτικών.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα καλά και να έχουν πάντα διακρίσεις και επιτυχίες στη ζωή τους.

Συγχαρητήρια

results 2016 humanitas

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και στους μαθητές μας  ΜΑΓΙΑΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ , ΣΤΕΛΛΑ ΜΗΝΑ , ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΝΑ , ΠΟΥΛΑΡΑ ΛΙΛΛΥ που εισήχθησαν με την λίστα επιλαχόντων  και ανέβασαν το ποσοστό επιτυχίας μας στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Humanitas -Milano στο 60% καθώς οι έξι στους δέκα υποψηφίους μας κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους.

 


 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 2016

Ανακοινώθηκαν απο το ιταλικό υπουργείο παιδείας της Ιταλίας  οι θέσεις των  αγγλόφωνων ιατρικών σχολών της Ιταλίας .

 

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ  : 196 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ 115 ΓΙΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ : 80 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ 40 ΓΙΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 431 ΘΕΣΕΙΣ

 

Σγούρος Σωτήρης

Διεύθυνση σπουδών Eurostudies

2108050650 - 6937149819

 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΜΑΤ 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HUMANITAS - ΜΙΛΑΝΟ

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες των υποψηφίων της ιατρικής σχολής Humanitas του Μιλάνο.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς ο μαθητής μας Αλέξιος Κοτινάς με αρ. υποψηφίου 8 ήρθε πρώτος στην λίστα των επιτυχόντων σε σύνολο 1296 υποψηφίων. Περήφανοι είμαστε και για τον μαθητή μας απο την Κύπρο Ερμή Μορόνι που κατάφερε και αυτός να εισαχθεί στην ιατρική σχολή.

 


 

A003 - MEDICINA E CHIRURGIA, cat. amm. 979 - Comunitari e non comunitari residenti in Italia  

Esito   Ammesso/Admitted        

Posizione 1       

Punteggio 79.5 / 90        

Συνολικά από τη σχολή μας συμμετείχαν στις εξετάσεις του ιδιωτικού πανεπιστημίου Humanitas 4 υποψήφιοι 2 από Ελλάδα και 2 από Κύπρο εκ των οποίων οι 2 κατάφεραν να εισαχθούν και μάλιστα με υψηλή διάκριση.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις σπουδές τους

 


 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ 

IMAT 2015

 

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ 2015 ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 60 %
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 

Ανακοινώνουμε στους υποψηφίους ΙΜΑΤ 2015 τις ημερομηνίες στις οποίες θα πρέπει να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους.

  1. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα ανακοινωθεί η πρώτη μη ονομαστική κατάταξη και οι τελικές βαθμολογίες των υποψηφίων
  2. Στις 8 Οκτωβρίου 2015 οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν το γραπτό τους και τη βαθμολογία τους μέσα απο το επίσημοsite.
  3. Στις 14 Οκτωβρίου 2015 θα ανακοινωθεί η ονομαστική κατάταξη των επιτυχόντων και ξεκινούν οι εγγραφές.

 

Σγούρος Σωτήρης

Διεύθυνση σπουδών Eurostudies

2108050650 - 6937149819

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ