ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΦΙΑΣ
 Medicine in Sofia
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)
 
Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Βουλγαρίας: Медицински университет в София) ιδρύθηκε το 1917 και είναι οργανωμένο σε 4 Σχολές : Ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, δημόσιας υγείας.
Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας είναι ένα απο τα παλαιότερα πανεπιστήμια ιατρικών σπουδών στη Βουλγαρία.
Η Ιατρική Σχολή ιδρύθηκε το 1950 από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας και έγινε ανεξάρτητη ως Ιατρική Ακαδημία με δύο σχολές: ιατρικής και οδοντιατρικής. Το 1951 προστέθηκε η φαρμακευτική σχολή.. Της επόμενες δεκαετίες σε πολλές διοικητικές θέσεις εγιναν αλλαγες. Ανώτερο Ινστιτούτο Ιατρικής (1954-1972), Ιατρική Σχολή (1972-1990), και πάλι Ανώτερο Ινστιτούτο Ιατρικής. Από τις 21 Μαΐου 1995 σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη από την Εθνοσυνέλευση, το Ανώτερο Ινστιτούτο Ιατρικής έγινε Ιατρικό Πανεπιστήμιο. Σήμερα το Ιατρικό Πανεπιστήμιο προσφέρει σπουδες στα παγκόσμια ιατρικά πρότυπα μέ υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των φοιτητών.
 
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου. Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 4000 Ευρώ
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019  ΣΟΦΙΑ
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο Σόφιας προβλέπονται  εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και απο το 2017 επιπλέον εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία.
 
To test των εισαγωγικών εξετάσεων θα περιλαμβάνει αγγλικά,βιολογία και χημεία και οι συμμετέχοντες θα πρέπει για την εγγραφή τους στο πανεπιστήμιο να έχουν επιτύχει και στα τρία αντικείμενα της εξέτασης. Η διάρκεια της εξέτασης έχει οριστεί στις 2 ώρες.
 

 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
 
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις ιατρικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
 
 ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ :     από 15/07/2019 έως 16/08/2019  με εισαγωγικές εξετάσεις  στις 24/08/2019
 
Τα αποτελέσματα της πρώτης περιόδου θα ανακοινωθούν στις 27/08/2019
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ  - 19/08/2019 ΕΩΣ 23/08/2019
 
Όσοι υποβάλλουν αίτηση μεταξύ 17/08/2019 και 12/09/2019 θα συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις της δεύτερης περιόδου στις 14/09/2019.
 
 
Τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου θα ανακοινωθούν στις 16/09/2019 και θα ακολουθήσει η τελική λίστα επιτυχόντων απο τις δύο περιόδους εισαγωγικών εξετάσεων η οποία θα ανακοινωθεί στις 17/09/2019
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΥ  - 09/09/2019 ΕΩΣ 13/09/2019
 
Ακολουθεί το τελικό στάδιο εγγραφής των επιτυχόντων για το νέο ακαδ.έτος.
 
Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν γίνει δεκτός από το πανεπιστήμιο αυτό σημαίνει πως δεν έχει τις κατάλληλες ή επαρκείς γνώσεις ή ότι δεν έχει προετοιμαστεί σωστά για την εισαγωγή του.
 
Το πανεπιστήμιο, στα πλαίσια βελτίωσης των υπηρεσιών του  αλλά ταυτόχρονα και διασφάλισης πλέον τόσο του επιπέδου σπουδών που προσφέρει αλλά και του ίδιου του φοιτητή στο να έχει μια ομαλή φοιτητική πορεία με διαφάνεια και επιτυχία, προτείνει και υλοποιεί αυτόματα την εγγραφή του σε προπαρασκευαστικό έτος με σκοπό την ένταξή του στο πανεπιστήμιο την επόμενη ακαδ.χρονιά.
 
 
Κάντε την προετοιμασία σας τώρα  για το Αγγλόφωνο τμήμα Ιατρικής στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.
 

 
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ

Το Eurostudies σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας όλων των αγγλόφωνων πανεπιστημιακών σχολών της Βουλγαρίας καθώς επίσης και για τις εισαγωγικές εξετάσεις στη Βιολογία και τη Χημεία.

 

 
 
 ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ST. KLIMENT OHRIDSKI -  SOFIA
Medicine in Sofia
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ
 
Απο το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014 λειτουργεί στο πανεπιστήμιο   St. Kliment Ohridski στη Σόφια , αγγλόφωνο τμήμα στην Ιατρική  με δίδακτρα 7700 ευρώ.
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 
Για την  εισαγωγή στην ιατρική σχολή προβλέπονται  εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία  στην προβλεπόμενη απο το πανεπιστήμιο ύλη.Εισάγονται οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν την υψηλότερη βαθμολογία.
Οι εισαγωγικές εξετάσεις γίνονται στη Σόφια  δύο φορές τον  Σεπτέμβριο στην έδρα του πανεπιστημίου και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και στις δύο εξετάσεις.
 

 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ST. KLIMENT OHRIDSKI -  SOFIA 
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
Το Eurostudies και οι έμπειροι καθηγητές του ,σας προετοιμάζουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε όλη την προβλεπόμενη από το πανεπιστήμιο ύλη.
Έχοντας συνεχή επαφή με το πανεπιστήμιο είμαστε σε θέση να σας προετοιμάσουμε σωστά και υπεύθυνα έτσι ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με άνεση τις εισαγωγικές εξετάσεις.
Οι καθηγητές μας, έμπειροι Βιολόγοι και Χημικοί, σας υποδεικνύουν τις τεχνικές επίλυσης των θεμάτων με στόχο την εισαγωγή σας στο πρώτο έτος σπουδών και εξασφαλίζοντας υψηλά σκορ.
 
Αξίζει να τονίσουμε πως είμαστε το μοναδικό κέντρο για σπουδές στη Βουλγαρία που διοργανώνει τμήματα προετοιμασίας για την συγκεκριμένη Ιατρική σχολή διδάσκοντας όλη την προβλεπόμενη ύλη και όχι απλά κάνοντας ένα απλό past paper. Το πρόγραμμα προετοιμασίας μας ολοκληρώνεται  στην έδρα του πανεπιστημίου όπου συμμετέχουν και ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους όλοι μας οι υποψήφιοι.
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ  7700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.

 


 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ( PLOVDIV)
Medicine in Plovdiv
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)
 
Πανεπιστήμιο Ιατρικής – Plovdiv (Φιλιππούπολη), πιο γνωστό μέχρι πρόσφατα με το όνομα VMI - Plovdiv (που σημαίνει Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο του Πλόβντιβ) (βουλγ. ВМИ- Висш Медицински Институт – Пловдив), ιδρύθηκε το 1945. Περιλαμβάνει τα Τμήματα Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, τμήμα Υγειονομικής φροντίδας, ένα Ιατρικό Κολλέγιο (8 διαφορετικών ειδικοτήτων) και ιδιόκτητες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 2.000 κλινών. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα τμήματα για παροχή τριτοβάθμιας ιατρικής εκπαίδευσης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Παρέχει θεωρητική, προκλινική και κλινική εκπαίδευση, διαθέτει εργαστήρια, κλινικές και άλλες μονάδες με σύγχρονο εξοπλισμό - για τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων - ενώ δίνει την δυνατότητα της εκπαίδευσης, πρακτικής εξάσκησης και έρευνας, στους φοιτητές Ιατρικής , Οδοντιατρικής και άλλων ειδικοτήτων.  Κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός Βουλγάρων και αλλοδαπών, φοιτούν στα τμήματα (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππουπολης (Plovdiv). Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής – Plovdiv εκτός από την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση υλοποιεί και την συνεχή ειδίκευση και εξειδίκευση των επιστημόνων υγείας.
Περισσότεροι απο 7500 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα του πανεπιστημίου. Το διδακτικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης αποτελείται από 34 τακτικούς καθηγητές, 167 αναπληρωτές καθηγητές και 360 επίκουρους καθηγητές. Η Ιατρική σχολή της Φιλιππούπολης είναι μια σίγουρη και καλή επιλογή για μια λαμπρή σταδιοδρομία στης Ιατρικές επιστήμες.
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης προβλέπονται  εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και απο το 2017 επιπλέον εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ :
 
ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
 
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις ιατρικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
 

 
 
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ
Το Eurostudies σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας όλων των αγγλόφωνων πανεπιστημιακών σχολών της Βουλγαρίας καθώς επίσης και για τις εισαγωγικές εξετάσεις στη Βιολογία και τη Χημεία.
 
 
 
ΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΟ  ΠΛΕΒΕΝ (PLEVEN )
Medicine in Pleven.
 (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)
 
Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Πλέβεν (βουλγαρικά: Медицински университет - Плевен, Meditsinski universitet - Πλέβεν) είναι ένα από τα πέντε ιατρικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βουλγαρία. Είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πόλη του Πλέβεν και ιδρύθηκε το 1974 με βάση τον πρώην περιφερειακό νοσοκομείο που ιδρύθηκε το 1865. Το πανεπιστήμιο ενοποιεί μια μεγάλη σύγχρονη κλινικη, ένα νοσοκομείο με εξειδικευμένες κλινικές και τμήματα της έρευνας. Έχει δύο σχολές, η Σχολή Ιατρικής που καλύπτουν τα θέματα της ιατρικής και αποκατάστασης και εργοθεραπεία, και η Σχολή Δημόσιας Υγείας που καλύπτουν την υγειονομική περίθαλψη, καθώς και ένα κολέγιο.
H ιατρική σχολή του Πλέβεν είναι φημισμένη για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει στους Φοιτητές. Διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο λαπαροσκοπικης και ρομποτικής χειρουργικής στα Βαλκάνια. Ειναι η αρχαιότερη Ιατρική σχολή της Βουλγαρίας με υψηλού επίπεδου και διεθνούς φήμης επιστημονικο προσωπικο.
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο  3500 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 3500 Ευρώ.
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο του Πλέβεν προβλέπονται  εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και επιπλέον εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία.
Κατάθεση δικαιολογητικών έως τέλος Σεπτεμβρίου.
Έναρξη ακ.'ετους τον Φεβρουάριο.
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις ιατρικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
Κάντε την προετοιμασία σας τώρα  για το Αγγλόφωνο τμήμα Ιατρικής στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

 

 
ΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗ  ΒΑΡΝΑ
Medicine in Varna
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)
 
Η Ιατρική σχολή της Βάρνας αποτελείτε από το τμήμα Ιατρικής, φαρμακευτικής και οδοντιατρικής. Οι δυο πανεπιστημιακές κλινικές, Αγιά Μαρίνα και Αγιά Αννα ειναι σε μικρή απόσταση από το πανεπιστήμιο και παρέχουν υψηλού επίπεδου πρακτικής εξάσκησης στου υποψηφίους Ιατρούς. Η Ιατρική σχολή της βαρνας διαθέτει και αγγλόφωνο τμήμα σπουδών.
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 4000 Ευρώ
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις ιατρικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο της Βαρνας προβλέπονται  εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και απο το 2017 επιπλέον εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία.
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 ΒΑΡΝΑ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
 
 
Το τεστ περιλαμβάνει 5 συνολικά sections και έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά.
 
Section A: Multiple-Choice Questions, Section B: Gap Filling Questions , Section C: Matching Questions , Section D: True/False Questions , Section E: Definitions and Explanations
 
 
Κάντε την προετοιμασία σας τώρα  για το Αγγλόφωνο τμήμα Ιατρικής στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.


 
ΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗ  ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ
Medicine in Stara Zagora
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)
 
Trakia University - Stara Zagora
 
Η Ιατρική σχολή της Στάρα Ζαγόρα αποτελείτε από το τμήμα Ιατρικής,Νοσηλευτικής,Μαιευτικής και Ιατρικής αποκατάστασης και εργοθεραπείας. Η Ιατρική σχολή της Στάρα Ζαγόρα διαθέτει και αγγλόφωνο τμήμα σπουδών.
 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 6500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3500 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 3500 Ευρώ
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις ιατρικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα προβλέπονται  εξετάσεις στην στη Χημεία και την Βιολογία.
Η πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας γίνεται με την προσκόμιση πτυχίου γλωσσικής επάρκειας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2 ( Lower )
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ENTRY TEST DATE :  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
 
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΒΑΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13
 

 
 
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ
Το Eurostudies σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας όλων των αγγλόφωνων πανεπιστημιακών σχολών της Βουλγαρίας καθώς επίσης και για τις εισαγωγικές εξετάσεις στη Βιολογία και τη Χημεία.
 
 
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ