ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
Pharmacy in Sofia
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ
 
Το Αγγλόφωνο τμήμα της Φαρμακευτικής οδηγεί σε MSc διάρκειας 5 ετών και οι απόφοιτοι έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης ειδικότητας από αυτές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.

Διδάσκεται και στα Βουλγαρικά πρόγραμμα Φαρμακευτικής (MSc: 5 έτη σπουδών). Για τα Βουλγαρόφωνα προγράμματα απαιτείται η παρακολούθηση προπαρασκευαστικού έτους που μπορεί υπό προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ
  • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ)
  • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ)
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 3000 Ευρώ
 
Για την  εισαγωγή στο Ιατρικό πανεπιστήμιο Σόφιας  ( Ιατρική , Οδοντιατρική και Φαρμακευτική )προβλέπονται  εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και απο το 2017 επιπλέον εξετάσεις στη Χημεία και την Βιολογία.
 
To test των εισαγωγικών εξετάσεων θα περιλαμβάνει αγγλικά,βιολογία και χημεία και οι συμμετέχοντες θα πρέπει για την εγγραφή τους στο πανεπιστήμιο να έχουν επιτύχει και στα τρία αντικείμενα της εξέτασης.
 
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ.
 
 
Ο αριθμός των  φοιτητών είναι περιορισμένος σε όλες τις φαρμακευτικές σχολές σύμφωνα με αποφάσεις του υπουργείου παιδείας της βουλγαρίας.
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019
 
 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ :     από 15/07/2019 έως 16/08/2019  με εισαγωγικές εξετάσεις  στις 24/08/2019
 
Τα αποτελέσματα της πρώτης περιόδου θα ανακοινωθούν στις 27/08/2019
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ  - 19/08/2019 ΕΩΣ 23/08/2019
 
Όσοι υποβάλλουν αίτηση μεταξύ 17/08/2019 και 12/09/2019 θα συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις της δεύτερης περιόδου στις 14/09/2019.
 
 
Τα αποτελέσματα της δεύτερης περιόδου θα ανακοινωθούν στις 16/09/2019 και θα ακολουθήσει η τελική λίστα επιτυχόντων απο τις δύο περιόδους εισαγωγικών εξετάσεων η οποία θα ανακοινωθεί στις 17/09/2019
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΥ  - 09/09/2019 ΕΩΣ 13/09/2019
 
Ακολουθεί το τελικό στάδιο εγγραφής των επιτυχόντων για το νέο ακαδ.έτος.

 
Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν γίνει δεκτός από το πανεπιστήμιο αυτό σημαίνει πως δεν έχει τις κατάλληλες ή επαρκείς γνώσεις ή ότι δεν έχει προετοιμαστεί σωστά για την εισαγωγή του.
 
Το πανεπιστήμιο, στα πλαίσια βελτίωσης των υπηρεσιών του  αλλά ταυτόχρονα και διασφάλισης πλέον τόσο του επιπέδου σπουδών που προσφέρει αλλά και του ίδιου του φοιτητή στο να έχει μια ομαλή φοιτητική πορεία με διαφάνεια και επιτυχία, προτείνει και υλοποιεί αυτόματα την εγγραφή του σε προπαρασκευαστικό έτος με σκοπό την ένταξή του στο πανεπιστήμιο την επόμενη ακαδ.χρονιά.
 
 
Κάντε την προετοιμασία σας τώρα  για το Αγγλόφωνο τμήμα Φαρμακευτικής στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.
 
 
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Pharmacy in Plovdiv
(ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ)
 
Το Αγγλόφωνο τμήμα της Φαρμακευτικής στο Plovdiv οδηγεί σε MSc διάρκειας 5 ετών και οι απόφοιτοι έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης ειδικότητας από αυτές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.
Διδάσκεται και στα Βουλγαρικά πρόγραμμα Φαρμακευτικής (MSc: 5 έτη σπουδών). Για τα Βουλγαρόφωνα προγράμματα απαιτείται η παρακολούθηση προπαρασκευαστικού έτους που μπορεί υπό προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ
  • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 3000 Ευρώ
 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

 
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ :
 
ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
 

 
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ