ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ  -  ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

Οι σπουδές στη Βρετανία καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα σπουδών και οι υποψήφιοι μπορούν να διαλέξουν πολλούς τομείς επιστημών. Το σύστημα της Βρετανίας καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φοιτητή και προσφέρει υψηλού επιπέδου φοίτηση και επαγγελματική αποκατάσταση.

Read more...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Στα τμήματα του EUROSTUDIES συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες υποψηφίων:

Μαθητές Λυκείου 
  1. Διετές τμήμα (part time) για τους μαθητές της Β' Λυκείου
  2. Μονοετές τμήμα (part time) + εντατικό καλοκαιρινό για τους μαθητές της  Γ' Λυκείου
Read more...

FOUNDATION YEAR - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

Το ετήσιο προπαρασκευαστικό τμήμα - Foundation Year -  απευθύνεται στους αποφοίτους Λυκείου που έχουν αποφασίσει να σπουδάσουν στην Βρετανία. Είναι η πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία μέσα από την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί στο 1ο έτος στην ειδικότητα και στο πανεπιστήμιο της επιλογής του.

Read more...

ΓΙΑΤΙ FOUNDATION ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η επιλογή του υποψηφίου να κάνει την προετοιμασία του  Foundation Course  σε Κολέγιο ή Πανεπιστήμιο της Αγγλίας προϋποθέτει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και ικανοποιητικό επίπεδο στα μαθήματα της ειδικότητας.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις γίνεται καλύτερη η προσαρμογή στις συνθήκες της Αγγλικής πραγματικότητας και του εκπαιδευτικού συστήματος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το Foundation στην Αγγλία εγκυμονεί τους εξής κινδύνους:
 
Read more...

ΤΡΟΠΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - DIRECT ENTRY

GCE A - LEVEL
 
Τα GCE A-LEVEL είναι ο παραδοσιακός τρόπος για την εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Βρετανία. Οι υποψήφιοι προετοιμάζονται σε δύο ή τρία μαθήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου και των σπουδών που έχουν επιλέξει. Η προετοιμασία γίνεται σε κολέγιο (στην Αγγλία), ή σε ανάλογη σχολή προετοιμασίας στην Ελλάδα (στο EUROSTUDIES υπάρχουν ειδικά τμήματα).
Read more...

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Οι αιτήσεις για τις ιατρικές σχολές της Βρετανίας γίνονται απο 1 Σεπτεμβρίου έως 15 οκτωβρίου κάθε ακαδημαικού έτους με σκοπό την φοίτηση των επιτυχόντων απο το επόμενο ακαδημαικό έτος.

Απαραίτητη προυπόθεση πέραν των υψηλών βαθμολογιών είναι και η συμμετοχή και υψηλή βαθμολογία στα τεστ BMAT ή UKCAT ανόλογα με το πανεπιστήμιο επιλογής του υποψηφίου.

Read more...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ BMAT - UKCAT

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

Προγράμματα προετοιμασίας για Ιατρικές, Οδοντιατρικές, Κτηνιατρικές και σχολές επαγγελμάτων υγείας  της Βρετανίας .Στο Eurostudies λειτουργούν κάθε χρόνο τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις BMAT και UCAT στις οποίες πρέπει ο υποψήφιος να συμμετάσχει υποχρεωτικά πριν την διαδικασία αιτήσεων προς τα πανεπιστήμια και ανάλογα με την επιλογή πανεπιστημίων.

Read more...

GCE A Levels - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

Το GCE A level (General Certificate in Education) είναι το εθνικό σύστημα εξετάσεων για την εισαγωγή υποψηφίων στα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και σε πολλά αγγλόφωνα πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Το Eurostudies ειδικεύεται στις θετικές επιστήμες και προσφέρει προγράμματα GCE A level στα παρακάτω μαθήματα:

 

Read more...

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Τα Βρετανικά πανεπιστήμια προσφέρουν μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και κύρους, αναγνωρισμένες διεθνώς και στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι πτυχίων Masters να έχουν το πρώτο λόγο στην κάλυψη ανάλογων θέσεων εργασίας.
Οι απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα ήθελαν να συνεχίσουν για μεταπτυχιακές σπουδές σε Βρετανικά ΑΕΙ, μπορούν να απευθύνονται στο Eurostudies Foundation για ενημέρωση και παροχή υπηρεσιών.
Η σχολή μας διαθέτει την πληρέστερη και εγκυρότερη βάση
Read more...

Η ΑΙΤΗΣΗ UCAS - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Η αίτηση του UCAS παρέχεται από το Eurostudies προς το φοιτητή εντελώς δωρεάν. Η διαδικασία της συμπλήρωσής της γίνεται στην κανονική περίοδο από 15 Σεπτεμβρίου ως 15 Ιανουαρίου.
Η επιλογή των πέντε πανεπιστημίων όπου θα συμπεριληφθούν στην αίτηση, γίνεται με μεγάλη προσοχή και είναι συνδυασμός επιλεγόμενης ειδικότητας, τοποθεσίας διαμονής και ακαδημαϊκών προσόντων του υποψηφίου. 
 
 
Read more...

SUMMER INTENSIVE FOUNDATION

Το εντατικό - καλοκαιρινό προπαρασκευαστικό τμήμα απευθύνεται στις εξής κατηγορίες μαθητών:

 

Read more...
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ