ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Οι αιτήσεις για τις ιατρικές σχολές της Βρετανίας γίνονται απο 1 Σεπτεμβρίου έως 15 οκτωβρίου κάθε ακαδημαικού έτους με σκοπό την φοίτηση των επιτυχόντων απο το επόμενο ακαδημαικό έτος.

Απαραίτητη προυπόθεση πέραν των υψηλών βαθμολογιών είναι και η συμμετοχή και υψηλή βαθμολογία στα τεστ BMAT ή UKCAT ανόλογα με το πανεπιστήμιο επιλογής του υποψηφίου.

 Η εισαγωγή επιτυγχάνεται σε δύο φάσεις.Η πρώτη αφορά την αξιολόγηση των προσόντων του υποψηφίου σύμφωνα με τις βαθμολογίες και γενικά την σχολική και προσωπική του πορεία αλλά και περαιτέρω ακαδημαικών προσόντων όπως εξετάσεις σε GCE σε Βιολογία Χημεία Μαθηματικά .Η δεύτερη φάση αφορά την ομαλή διεξαγωγή του Interview στην έδρα του πανεπιστημίου έαν και εφόσον έχει κλειθεί ο υποψήφιος απο κάποιο πανεπιστήμιο.

Μετά απο σοβαρή προετοιμασία κατα τα έτη του Λυκείου και έχοντας υψηλές βαθμολογίες και θετικό αποτέλεσμα στο interview έιναι πιθανή η προσφορά θέσης απο κάποιο πανεπιστήμιο.

 

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ