ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ  -  ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

To Eurostudies είναι ένα  επίσημο Foundation School και θα το βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου

Οι σπουδές στη Βρετανία καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα σπουδών και οι υποψήφιοι μπορούν να διαλέξουν πολλούς τομείς επιστημών. Το σύστημα της Βρετανίας καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φοιτητή και προσφέρει υψηλού επιπέδου φοίτηση και επαγγελματική αποκατάσταση.

 Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής και αφού καταθέσουν εμπρόθεσμα την αίτησή τους να εισαχθούν σε πάρα πολλές και απαιτητικές ειδικότητες κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάποιο έτος προετοιμασίας - Foundation year.

Στην περίπτωση αυτή βέβαια θα πρέπει η βαθμολογία στο λύκειο να μην είναι κάτω του 17 και η γνώση της αγγλικής γλώσσας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένη εντός των τελευταίων δύο ετών.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορούν να παρακολουθήσουν ένα έτος προετοιμασίας - Foundation year - στην Ελλάδα ή στην Βρετανία στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Στο Eurostudies λειτουργούν κάθε χρόνο πανεπιστημιακά προγράμματα προετοιμασίας - Foundation Courses - τα οποία γίνονται δεκτά από όλα τα Βρετανικά πανεπιστήμια.

Το πανεπιστημιακό σύστημα καλύπτει σπουδές  Φαρμακευτικής , Οικονομικών, Επαγγελμάτων υγείας , Διοίκησης επιχειρήσεων, Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών μηχανικών και άλλων πολυτεχνικών ειδικοτήτων, Νομικής, Ψυχολογίας, Εγκληματολογίας, Βιολογικού,Φυσικής, Μαθηματικών, Δραματικές  και έναν τεράστιο ακόμα αριθμό ειδικοτήτων στις οποίες ο υποψήφιος έχει άμεση πρόσβαση μέσω των τριών ετησίως περιόδων υποβολής των αιτήσεων

Για τα πανεπιστήμια εκείνα τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οι υποψήφιοι εκτός της υψηλής βαθμολογίας από το λύκειο ενδέχεται να χρειαστεί να συμμετάσχουν στις εξετάσεις GCE σε μαθήματα ανάλογα με το αντικείμενο σπουδών που θέλουν να ακολουθήσουν

Για τις Αρχιτεκτονικές σχολές και τι υπόλοιπες σχολές τέχνης οι υποψήφιοι πέραν των άλλων προσόντων θα πρέπει να καταθέσουν και το προσωπικό τους portfolio σύμφωνα με τις υποδείξεις των πανεπιστημίων.

Οι Οδοντιατρικές και Κτηνιατρικές σχολές της βρετανίας είναι απο τις πιό απιτητικές όπως ακριβώς και οι Ιατρικές σχολές.Για αυτό το λόγο θεωρείται πολύ δύσκολη η εισαγωγή και για να μπορέσει ο υποψήφιος να εισαχθεί θα πρέπει να έχει πάρα πολύ καλά εκπαιδευτικά προσόντα όπως υψηλή βαθμολογία ,GCE κ.α.

Το μεγαλύτερο μέρος των σχολών έχουν ελάχιστη διάρκεια φοίτησης τα τρία έτη με εξαίρεση τα πανεπιστήμια της Σκοτίας στα οποία ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης είναι τέσσερα έτη.

Για όλες τις πανεπιστημιακές σπουδές προβλέπονται φοιτητικά δάνεια διδάκτρων ή και απαλλαγές του ποσού των διδάκτρων ανάλογα με την περιοχή της Βρετανίας στην οποία επιθυμεί να φοιτήσει ο υποψήφιος.

Όλες οι υπηρεσίες μας στο Eurostudies δίδονται με εγγυημένη την εισαγωγή στο πρώτο έτος σπουδών και καλύπτουμε τόσο προπτυχιακές όσο και μεταπτυχιακές σπουδές .

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε το 2108050650 ή το 6937149819

Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ