ΓΙΑΤΙ FOUNDATION ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Η επιλογή του υποψηφίου να κάνει την προετοιμασία του  Foundation Course  σε Κολέγιο ή Πανεπιστήμιο της Αγγλίας προϋποθέτει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και ικανοποιητικό επίπεδο στα μαθήματα της ειδικότητας.
Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις γίνεται καλύτερη η προσαρμογή στις συνθήκες της Αγγλικής πραγματικότητας και του εκπαιδευτικού συστήματος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το Foundation στην Αγγλία εγκυμονεί τους εξής κινδύνους:
 
  • Η προετοιμασία γίνεται συνήθως για ένα συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των πέντε πανεπιστημίων που υπάρχει όταν γίνει η προετοιμασία στην Ελλάδα.Άρα στενεύουν τα περιθώρια αφού από την αρχή της προετοιμασίας έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο που θα κάνετε τις σπουδές σας.
  • Κανείς δεν σας εγγυάται ότι τελειώνοντας την προετοιμασία σας σε Κολέγιο ή Πανεπιστήμιο στην Αγγλία θα έχετε σίγουρα εγγραφή στο 1ο έτος και στην ειδικότητα της επιλογής σας. Υπάρχει επομένως το ρίσκο της αποτυχίας από τη στιγμή που οι τελικές εξετάσεις είναι και δύσκολες και καθοριστικές.
  • Έχετε ένα επί πλέον κόστος διόλου ευκαταφρόνητο μια και θα πληρώσετε για τη διαμονή σας περίπου 8.500 ευρώ και κάποια δίδακτρα για το Foundation.
 
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ