ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Οι σπουδές ιατρικής στην Ιταλία  αποτελούν μια απο τις καλύτερες επιλογές των υποψηφίων φοιτητών για σπουδές ιατρικής στην Ευρώπη.

Οι σπουδές Ιατρικής στην Ιταλία προσφέρουν ιταλόφωνα και αγγλόφωνα προγράμματα και η εισαγωγή του υποψηφίου επιτυγχάνεται μέσω πανιταλικών εξετάσεων οι οποίες διεξάγονταν τον μήνα Σεπτέμβριο.

Οι εξετάσεις για τις  ιταλόφωνες σχολές γίνονται στην έδρα του πανεπιστημίου που έχει επιλέξει σαν πρώτη επιλογή ο υποψήφιος και για τις αγγλόφωνες σε διάφορα εξεταστικά κέντρα του κόσμου μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Για το ακαδημαικό έτος 2018-2019 οι εξετάσεις της ιατρικής σχολής των κρατικών ιταλόφωνων πανεπιστημίων θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Για τα τμήματα των ιατρικών σχολών στην αγγλική γλώσσα οι υποψήφιοι καλούνται να συμμετάσχουν στο IMAT test - international medical admissions test.

Για το ακαδημαικό έτος 2018-2019 οι εξετάσεις ΙΜΑΤ - International Medical Admissions Test - θα γίνουν στις 13 Σεπτεμβρίου για τα κρατικά αγγλόφωνα πανεπιστήμια και στις 7 Σεπτεμβρίου  για το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Humanitas.

Στο Eurostudies λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας τόσο για τα ιταλόφωνα όσο και για τα αγγλόφωνα τμήματα των ιταλικών πανεπιστημίων και το ποσοστό επιτυχίας μας ιδιαίτερα στα αγγλόφωνα τμήματα ιατρικής αγγίζει το  70 %

Δείτε την δομή του τεστ των εισαγωγικών εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΜΑΤ test των αγγλόφωνων ιατρικών σχολών της ιταλίας.

 
 Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε
2108050650 - 6937149819
Σγούρος Σωτήρης
Διεύθυνση σπουδών
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ