ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η επιλογή των υποψηφίων να σπουδάσουν φαρμακευτική στην Ιταλία είναι μια σωστή επιλογή φοίτησης η οποία συνδυάζει σπουδές υψηλού επιπέδου και άριστες πανεπιστημιακές εργαστηριακές υποδομές.

 Οι σπουδές φαρμακευτικής στην Ιταλία προσφέρουν ιταλόφωνα και αγγλόφωνα  προγράμματα και η εισαγωγή του υποψηφίου επιτυγχάνεται στα περισσότερα πανεπιστήμια μέσω εξετάσεων οι οποίες διεξάγονται τον μήνα Σεπτέμβριο στην έδρα του πανεπιστημίου που θα επιλέξει ο υποψήφιος.

Υπάρχουν ορισμένα ιταλόφωνα πανεπιστήμια στα οποία η πρόσβαση στις φαρμακευτικές σχολές είναι ελεύθερη. Σε αυτές τις σχολές ο υποψήφιος καλείτε να συμμετάσχει σε εξετάσεις πριν ή μετά την εγγραφή του έτσι ώστε να πιστοποιήσει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από τα χρόνια του λυκείου. Ο χαρακτήρας δηλαδή των εξετάσεων αυτών δεν είναι επιλογής υποψηφίων αλλά ελέγχου γνώσεων.

Καθώς είναι λίγες οι φαρμακευτικές σχολές με ελεύθερη πρόσβαση οι υποψήφιοι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την εγγραφή τους καθώς υπάρχει περιορισμός θέσεων οι οποίες καταλαμβάνονται με σειρά προτεραιότητας.

Τέλος το Eurostudies μπορεί να σας υποδείξει τις σχολές εκείνες στις οποίες παρόλο που υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις οι υποψήφιοι εισάγονται όλοι καθώς συγκεντρώνονται λιγότεροι υποψήφιοι σε σχέση με τις προσφερόμενες θέσεις.

Η καλή προετοιμασία και στην περίπτωση των φαρμακευτικών σχολών είναι ένα εφόδιο το οποίο διευκολύνει την ομαλή φοίτηση του υποψηφίου.

Στο Eurostudies λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας τόσο για τα ιταλόφωνα όσο και για τα αγγλόφωνα τμήματα των φαρμακευτικών σχολών και το ποσοστό επιτυχίας μας αγγίζει το 100% 

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε
 2108050650 - 6937149819
Σγούρος Σωτήρης
Διεύθυνση σπουδών
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ