ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΣΧΟΛΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η Νομική στην Ιταλία δίναι στον φοιτητή πολύ καλές γνώσεις και παράλληλα την δυνατότητα μετέπειτα εξέλιξης στο δικαστικό σώμα.Τα προγράμματα είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και με πολλές επιλογές μεταπτυχιακών σπουδών.

 Οι σπουδές Νομικής στα πανεπιστήμια της Ιταλίας προσφέρουν μόνο ιταλόφωνα τμήματα και η πρόσβαση  στα περισσότερα πανεπιστήμια είναι ελεύθερη.

Η προετοιμασία στην γλώσσα και την νομική ορολογία είναι απαραίτητη καθώς ο φοιτητής θα αντιμετωπίσει υψηλού επιπέδου συγγράμματα με πολλούς και εξειδικευμένους νομικούς όρους.

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο υπάρχουν και αγγλόφωνα προγράμματα τα οποία καλύπτουν μεγάλο φάσμα μεταπτυχιακών σπουδών.

Η αναγνώριση των Νομικών σχολών της Ιταλίας πλέον γίνεται άμεσα χωρίς την υποχρέωση των πτυχιούχων σε επιπλέον εξετάσεις αναγνώρισης του τίτλου σπουδών στο ΔΟΑΤΑΠ.

Στο Eurostudies λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας ιταλικής γλώσσας και νομικής ορολογίας σε ετήσια ή καλοκαιρινά υπερεντατικά προγράμματα προετοιμασίας.

Ελάχιστα πανεπιστήμια δίνουν επιπλέον την δυνατότητα εγγραφής των υποψηφίων στο δεύτερο εξάμηνο.


Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στου υποψήφιους Νομικών σχολών - κατεύθυνση ελληνικό δίκαιο, των ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου πως απο το ακ.έτος 2015 το ΔΟΑΤΑΠ σταματά, με απόφασή του, την αναγνώριση των σχολών Νομικής.

Οι υποψήφιοι φοιτητές για την Κύπρο μπορούν άμεσα να προετοιμαστούν και να εγγραφούν σε Ιταλικό  πανεπιστήμιο με άμεση αναγνώριση και ισοτιμία στο τέλος των σπουδών τους χωρίς επιπλέον εξετάσεις.

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε
 
2108050650 - 6937149819
Σγούρος Σωτήρης
Διεύθυνση σπουδών
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ