ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Οι σχολές καλών τεχνών στην Ιταλία, στην χώρα της τέχνης και της αναγέννησης, είναι σίγουρα μια δελεαστική πρόταση για όσους επιθυμούν να κάνουν σπουδές εξαιρετικού επιπέδου με παγκόσμια αναγνώριση.

  • Οι σπουδές στις σχολές καλών τεχνών της Ιταλίας προσφέρονται μόνο στην Ιταλική γλώσσα.
  • Οι υποψήφιοι καλούνται πριν την εγγραφή τους να συμμετάσχουν σε  ένα τεστ το οποίο διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο.
  • Οι εισαγωγικές εξετάσεις περιλαμβάνουν γραπτό τεστ σε θέματα που ορίζει η σχολή , εξέταση και παρουσίαση έργων του υποψηφίου - Portfolio , αποτύπωση ζωντανού μοντέλου ή δημιουργία ελεύθερου θέματος και τέλος προσωπική συνέντευξη.
  • Ο υποψήφιος καλείται να αντιμετωπίσει όλα τα στάδια εξέτασης με βάση τα προαναφερθέντα ή μέρος αυτών ανάλογα με την σχολή καλών τεχνών που θα επιλέξει.

Στο Eurostudies λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας για τις σχολές καλών τεχνών της Ιταλίας ανάλογα με την επιλογή σχολής του υποψηφίου.

Για τις υπόλοιπες σχολές τέχνης όπως φωτογραφίας,σκηνοθεσίας κ.α. η πρόσβαση είναι ή μέσω εξετάσεων ή ελεύθερη ανάλογα το πανεπιστήμιο.

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε
 
2108050650 - 6937149819
Σγούρος Σωτήρης
Διεύθυνση σπουδών
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ