ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΙΜΑΤ

About IMAT - International Medical Admissions Test
πληροφορίες για τις εξετάσεις ΙΜΑΤ
 
ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
 
 Οι σπουδές στην Ιατρική και την Οδοντιατρική απαιτούν άριστη  προετοιμασία ,γερές βάσεις  και καθημερινή συστηματική μελέτη  έτσι ώστε να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει τις γνώσεις εκείνες που θα του επιτρέψουν τόσο την εισαγωγή στην επιθυμητή Ιατρική σχολή στην Ιταλία αλλά θα προκαθορίσουν και μια εξαιρετικά ομαλή φοιτητική πορεία.

Η προετοιμασία των υποψηφίων μέσα από εξειδικευμένες σχολές προετοιμασίας, με την καθοδήγηση έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού, και σωστό υλικό προετοιμασίας είναι απαραίτητα στον δρόμο προς την επιτυχία και την εισαγωγή στις αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας και στην επιθυμητή πόλη φοίτησης.

Οι αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές στην Ιταλία προσφέρουν σπουδές υψηλού επιπέδου και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες. Συνολικά 23 από τις αγγλόφωνες και ιταλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας κατατάσσονται μεταξύ των πρώτων 400 ιατρικών σχολών του κόσμου.

Η αγγλόφωνη ιατρική στο Μιλάνο - Milano Statale βρίσκεται ετησίως μεταξύ των πρώτων 100 καλύτερων πανεπιστημίων για σπουδές ιατρικής στην Ευρώπη. Ετησίως καταλαμβάνει σταθερά μια από τις θέσεις 50 έως 80 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθούν, η αγγλόφωνη ιατρική στη Ρώμη - La Sapienza η οποία κατατάσσεται στις θέσεις 120 έως 150 της παγκόσμιας λίστας και οι ιατρικές σχολές των πανεπιστημίων της Παβία, της Νάπολης - Federico II , της Ρώμης - Tor Vergata οι οποίες κατατάσσονται ετησίως από την θέση 151 έως 250.

Οι σπουδές στις αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας, αποτελούν μια σωστή επιλογή φοίτησης αλλά και μετέπειτα διάκρισης και καταξίωσης στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ - international medical Admissions test

 

Για την είσοδό του ο υποψήφιος καλείται να συμμετάσχει στο International Medical Admissions Test– IMAT, ένα τεστ πολλαπλής επιλογής 60 ερωτήσεων σε βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική και τεστ λογικής. Οι εξετάσεις ΙΜΑΤ διεξάγονται κάθε χρόνο σε αρκετά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Για να δείτε την δομή του τεστ πατήστε εδώ.

 

Έχοντας  30 χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία  φοιτητών για σπουδές σε Ιταλικά  Πανεπιστήμια  αλλά και στην προετοιμασία φοιτητών για σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια  μπορούμε να σας προετοιμάσουμε  σωστά και υπεύθυνα για τις εισαγωγικές εξετάσεις  ΙΜΑΤ - Ιnternational Medical Admissions Test  οι οποίες υλοποιούνται απο το Cambridge Assessment, το τμήμα εξετάσεων του πανεπιστημίου του Cambridge σε συνεργασία με το Ιταλικό υπουργείο παιδείας.
Τα προγράμματα προετοιμασίας μας για τις εξετάσεις ΙΜΑΤ καλύπτουν όλη την προβλεπόμενη, απο το ιταλικό υπουργείο παιδείας, ύλη και μπορούν να υλοποιηθούν τόσο στην τάξη, με φυσική παρουσία των υποψηφίων, όσο και απο απόσταση μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας e-learning.
Επιπλέον οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση ασκήσεων και τεστ τα οποία ολοκληρώνουν την όλη προετοιμασία και διαμορφώνουν υποψήφιους υψηλού επιπέδου.Η συνεχής παρακολούθηση των υποψηφίων μας, η εκπαίδευσή τους  απο έμπειρο διδακτικό προσωπικό έχουν σαν αποτέλεσμα την επιτυχία των περισσοτέρων απο αυτούς στις εισαγωγικές εξετάσεις,εξασφαλίζοντας τους υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις έναντι άλλων υποψηφίων.
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ -  ΙΜΑΤ
INTERNATIONAL MEDICAL ADMISSIONS TEST
 
 

 
ranking list IMAT 2018
 
 
 
 
Με μεγάλη υπερηφάνια σας ανακοινώνουμε τους επιτυχόντες μαθητές μας στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018

Το εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας μας 74% στις εξετάσεις ΙΜΑΤ 2018 είναι γεγονός !!!

 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 
 

fd57315048b2a0e2ee02ed04b0927842 XL

 
 

 
EUROSTUDIES imat 2017 ranking list
 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 
Η λίστα επιτυχόντων μας για το ακ.έτος 2018-19 θα έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας έως 15 Απριλίου 2019
 
 

 
 
IMAT 2019
 
 
 
IMAT TEST 2019
 

 
Για μια ακόμη φορά σας ενημερώνουμε πρώτοι για τις εξελίξεις στις εξετάσεις ΙΜΑΤ.
 

Αυξάνεται ο αριθμός των ιατρικών σχολών στα κρατικά πανεπιστήμια της Ιταλίας από 11 σε 12. Απο το 2019  η ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Padova  ανακοίνωσε επισήμως την συμμετοχή της στις εξετάσεις ΙΜΑΤ.

14 λοιπόν θα είναι από φέτος τα πανεπιστήμια που θα υλοποιήσουν εξετάσεις ΙΜΑΤ ( Δώδεκα κρατικές ιατρικές σχολές, μία κρατική οδοντιατρική σχολή και μία ιδιωτική ιατρική σχολή ).

Ο αριθμός των θέσεων, με την είσοδο του πανεπιστημίου της Padova αλλά και λόγω του ότι αρκετά πανεπιστήμια αύξησαν τον αριθμό των θέσεών τους, ανεβαίνει σημαντικά και φτάνει τις 543 θέσεις για υποψήφιους απο την Ευρωπαική Ένωση.

Αναμένεται επίσης και η είσοδος του πανεπιστημίου του Leccce καθώς η συμφωνία για την υλοποίηση αγγλόφωνου τμήματος ιατρικής σχολής έχει ήδη υπογραφεί και βρίσκεται στο στάδιο τελικής έγκρισης απο το Υπουργείο παιδείας της Ιταλίας.Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Bari.

Ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις σχετικά με τις  αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας και τα προγράμματα προετοιμασίας μας..

Τηλ.Επικοινωνίας 2108050650  -  6937149819

Υπευθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης

 

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

fd57315048b2a0e2ee02ed04b0927842 XL


 

 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ  - ΙΜΑΤ 2019

 

 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ  : UNIVERSITA' DI MILANO STATALE  - UNIVERSITA' DI MILANO BICOCCA  - HUMANITAS UNIVERSITY

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ : UNIVERSITA' DI ROMA LA SAPIENZA  - UNIVERSITA' DI ROMA TOR VERGATA

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ : UNIVERSITA DI NAPOLI  FEDERICO II  - UNIVERSITA' DI NAPOLI VANVITELLI ( πρώην UNIVERSITA' SECONDA DI NAPOLI )

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ : UNIVERSITA' DI BOLOGNA

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ : UNIVERSITA' DI TORINO

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΒΙΑ : UNIVERSITA' DI PAVIA

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ : UNIVERSITA' DI BARI

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΙΝΑ : UNIVERSITA' DI MESSINA

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΝΤΟΒΑ : UNIVERSITA' DI PADOVA

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ : UNIVERSITA' DI SIENA

 
 
 
 


 2013 - 2016
 
 
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ ΕΤΗΣΙΩΣ  ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ  55 - 65 %
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 
imat 2013 2014 2015 2016
 
Επίσης η σχολή μας σας προετοιμάζει για τις εξετάσεις των αγγλόφωνων ιατρικών σχολών ιταλίας των παρακάτω πανεπιστημίων τα οποία δεν ακολουθούν το ΙΜΑΤ τεστ αλλά διεξάγουν δικές τους εισαγωγικές εξετάσεις.
 
UNIVERSITA΄CATTOLICA DEL SACRO CUORE - ROMA
LIBERA UNIVERSITA΄ ' VITA SALUTE S.RAFFAELE' - MILANO
UNIVERSITA' SAINT CAMILLUS - ROMA
 
 

 
 
 
Το Eurostudies έχει διαμορφώσει όλα τα imat tests των προηγουμένων ετών σε online interactive past papers,  με αυτόματη διόρθωση και βαθμολόγηση ,καθώς στο διαδίκτυο υπάρχουν μόνο σε μορφή pdf στα οποία η σωστή απάντηση είναι πάντα η  Α επιλογή.Έτσι ο υποψήφιος με το eurostudies μπορεί να κάνει αμέτρητες φορές τα προηγούμενα τεστ και να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την βαθμολογία του.
 

 
Απο το 2009 που εμφανίστηκαν τα πρώτα αγγλόφωνα Πανεπιστημιακά τμήματα στην Ιταλία είμασταν οι πρώτοι που πιστέψαμε και οι μοναδικοί για τα οποία ενημερώναμε τους υποψηφίους για την ύπαρξή τους.
Απο το 2011 εμείς και οι συνεργάτες μας στην Ιταλία υλοποιήσαμε πρώτοι Προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για τις Ιατρικές Σχολές στην αγγλική γλώσσα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.
Η μεγάλη μας εμπειρία ( απο το 1989 ) στην προετοιμασία υποψηφίων για τα Ιταλικά Πανεπιστήμια,είναι η δική σας εγγύηση για μια σωστή και υψηλού επιπέδου Πανεπιστημιακής Προετοιμασίας.

Επίσης σας προετοιμάζουμε για όλες τις ιταλόφωνες σχολές Ιατρικής της ιταλίας.Η δομή του τεστ είναι ακριβώς η ίδια με τα αγγλόφωνα τμήματα  και επιπλέον ο υποψήφιος καλείται να μάθει την ιταλική γλώσσα.

 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ  ΚΑΙ  ΙΤΑΛΟΦΩΝΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ  ΙΤΑΛΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε
 phone
 
2108050650 - 6937149819
Κος Σγούρος Σωτήρης
Διεύθυνση σπουδών
 
 
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ