ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Με τη γνωστή ποιότητα της εκπαίδευσης και το συγκριτικά χαμηλό κόστος ζωής, οι σπουδές στην Ολλανδία θεωρούνται ως μία νέα εξαιρετική εκπαιδευτική πρόταση σε σχέση με την οικονομική επένδυση του φοιτητή.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ολλανδία είναι γνωστή για την υψηλή της ποιότητα και το διεθνές περιβάλλον των πανεπιστημίων.

Read more...

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Για να γίνετε δεκτοί σε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για το ίδρυμα που προσφέρει το πρόγραμμα και να μάθετε ακριβώς ποιες απαιτήσεις εισαγωγής ισχύουν για το πρόγραμμα της επιλογής σας.

 

Read more...

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οι υποψήφιοι των αγγλόφωνων ιατρικών σχολών της ολλανδίας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Αγγλόφωνα τμήματα ιατρικής στην Ολλανδία προσφέρουν τα πανεπιστήμια του Maastricht και του Groningen.

Η φοίτηση στις αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ολλανδίας έχει 6ετή διάρκεια .Ο συνολικός χρόνος σπουδών χωρίζεται σε δύο μέρη.

Read more...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Η βοήθεια του Eurostudies προς τους υποψηφίους περιλαμβάνει τις υπηρεσίες εκείνες που απαλλάσσουν τον φοιτητή από το βάρος, της έρευνας, των χρονικών περιθωρίων και την πιθανότητα του λάθους κάτι που μπορεί να επιφέρει την μη αποδοχή του υποψηφίου απο το πανεπιστήμιο της επιλογής του.

Read more...
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ