ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Για να γίνετε δεκτοί σε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για το ίδρυμα που προσφέρει το πρόγραμμα και να μάθετε ακριβώς ποιες απαιτήσεις εισαγωγής ισχύουν για το πρόγραμμα της επιλογής σας.

 

Η κύρια προϋπόθεση για την εισαγωγή στο 1ο έτος προπτυχιακού προγράμματος είναι το απολυτήριο λυκείου στην κατάλληλη κατεύθυνση σπουδών.Τα ζητούμενα μαθήματα  αυτό ορίζονται από  το πανεπιστήμιο.

Σε ορισμένους δημοφιλείς τομείς, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος με αποτέλεσμα τα κριτήρια εισαγωγής να είναι αυστηρότερα και σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχουν και εισαγωγικές εξετάσεις..Υπάρχουν, επίσης, προγράμματα σπουδών - για τις τέχνες για παράδειγμα - για τις οποίες τα ιδρύματα ορίζουν τις δικές τους, πέραν των βασικών, πρόσθετες απαιτήσεις.

Για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο.

Απαιτήσεις Γλώσσας

Είναι σημαντικό να μιλάτε, να διαβάζετε και να γράφετε αγγλικά καλά. Θα πρέπει να έχετε περάσει μια γλωσσική εξέταση στην αγγλική γλώσσα. Τα πτυχία IELTS και TOEFL είναι  αποδεκτά αλλά τα πανεπιστήμια μπορεί να δεχθούν και άλλα πτυχία. Τα απαιτούμενα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον 80 για TOEFL iBT. Για το πτυχίο IELTS απαιτείται τουλάχιστον 6.0

Προπαρασκευαστικό έτος

Αν οι βαθμοί του απολυτηρίου δεν είναι αποδεκτοί για το πρόγραμμα της επιλογής σας, υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουν μια μικρή επιπλέον προετοιμασία.

Το πανεπιστήμιο της επιλογής σας μπορεί να σας δώσει μια επιστολή με υπό όρους αποδοχή στο πρόγραμμα και αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα η υπό όρους επιστολή αποδοχής θα μετατραπεί σε μια χωρίς όρους επιστολή αποδοχής.

Η επιπλέον αυτή προετοιμασία είναι δυνατόν να ζητηθεί και στους υποψήφιους μεταπτυχιακών προγραμμάτων - pre master course.

 

 ΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗΝ  ΟΛΛΑΝΔΙΑ ... read more

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ