ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι σπουδές ιατρικής στη Ρουμανία έχουν παράδοση ετών, καθώς πολλοί είναι οι έλληνες Ιατροί οι οποίοι αποφοίτησαν απο τις Ιατρικές σχολές της Ρουμανίας απο την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα.

Read more...

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι σπουδές Οδοντιατρικής στη Ρουμανία έχουν παράδοση ετών, καθώς πολλοί είναι οι έλληνες Οδοντίατροι οι οποίοι αποφοίτησαν απο τις Οδοντιατρικές σχολές της Ρουμανίας απο την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα.

Read more...

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι σπουδές φαρμακευτικής στη Ρουμανία έχουν παράδοση ετών, καθώς πολλοί είναι οι έλληνες Φαρμακοποιοί οι οποίοι αποφοίτησαν απο τις φαρμακευτικές σχολές της Ρουμανίας απο την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα.

Read more...

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι σπουδές Κτηνιατρικής στη Ρουμανία έχουν παράδοση ετών, καθώς πολλοί είναι οι έλληνες Κτηνίατροι οι οποίοι αποφοίτησαν απο τις Κτηνιατρικές σχολές της Ρουμανίας απο την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα.

Read more...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΣΕ  ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
 
To Eurostudies και το έμπειρο εκπαιδευτικό του προσωπικό σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ρουμανίας είναι σε θέση να σας προετοιμάσουν σωστά και υπεύθυνα για τις Πανεπιστημιακές σας σπουδές.
 
Read more...

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
Η Ρουμανία διαθέτει παλαιά, πλούσια σε ιστορία, σύγχρονα Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Η Τριτοβάθμια  εκπαίδευση στη Ρουμανία  είναι δημόσια και οι φορείς της είναι τα Πανεπιστήμια, οι Ακαδημίες  και τα Τεχνολογικά Ινστιτούτα και Κολλέγια.
Read more...

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι σπουδές Αρχιτεκτονικής και πολ.Μηχανικών στη Ρουμανία έχουν παράδοση ετών, καθώς πολλοί είναι οι έλληνες Αρχιτέκτονες και Πολ.Μηχανικοί οι οποίοι αποφοίτησαν απο τα πανεπιστήμια της Ρουμανίας απο την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα.

Read more...
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ