ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΣΕ  ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
 
To Eurostudies και το έμπειρο εκπαιδευτικό του προσωπικό σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ρουμανίας είναι σε θέση να σας προετοιμάσουν σωστά και υπεύθυνα για τις Πανεπιστημιακές σας σπουδές.
 
 Καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες ,ακόμα και τις πιό απαιτητικές όπως ΙΑΤΡΙΚΗ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ - ειδικότητες επαγγελμάτων υγείας όπως ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ κλπ, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαδικασία για την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής σας.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  • Εγγραφή σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στην ειδικότητα της επιλογής σας
  • Προετοιμασία των αιτήσεων προς τα πανεπιστήμια.
  • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Ρουμανική γλώσσα.
  • Επικύρωση των εγγράφων.
  • Εύρεση  κατοικίας κοντά στο πανεπιστήμιο φοίτησής σας
  • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη στην οποία θα φοιτήσετε
  • Υποστήριξη προς τον φοιτητή καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

 

ΣΤΟ EUROSTUDIES ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από μια απλή καθοδήγηση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή τον έλεγχο και την διαμόρφωση του τελικού φακέλου υποψηφιότητας μέχρι και την πλήρη ανάθεση από πλευράς του υποψηφίου της προσωπικής μας διαμεσολάβησης με σκοπό την ορθή και έγκαιρη κατάθεση της υποψηφιότητάς τους στο πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής τους.

Έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας,το συνολικό κόστος που καλείται ο υποψήφιος να καταβάλει για το σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών μας κινείται σε πολύ λογικά πλαίσια σε σχέση με άλλα κέντρα τα οποία ζητούν υπέρογκα ποσά και τις περισσότερες φορές διαφορετικά ποσά για κάθε υποψήφιο.

Το πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης των αιτήσεών σας,για εγγραφή στο πρώτο έτος σπουδών,με όλες τις επιμέρους υπηρεσίες ( καθοδήγηση για τα δικαιολογητικά, μεταφράσεις, επικυρώσεις, διαδικασία εγγραφής, κ.α ) στο Eurostudies στοιχίζει συνολικά 1600 ευρώ  ενώ η απλή καθοδήγηση για τα δικαιολογητικά και η διαμόρφωση του τελικού φακέλου του υποψήφιου φοιτητή μόλις 200 ευρώ.

Τέλος η υπηρεσία συνοδείας των υποψηφίων στην πόλη φοίτησης , η βοήθεια για τις επαφές στην εύρεση κατοικίας και η συνεχής υποστήριξη για όλα τα έτη σπουδών αφορούν πλέον μαζί μας την απόλυτη επιλογή των υποψηφίων για την εγγραφή τους σε πανεπιστήμια της Ρουμανίας.

Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνονται : το ποσό για την αξιολόγηση της υποψηφιότητας του υποψηφίου και τα εξέταστρα του τεστ αγγλικής γλώσσας το οποίο είναι υποχρεωτικό σε κάποια πανεπιστήμια , η μετάβαση,η διατροφή και τα έξοδα παραμονής του υποψηφίου για την συμμετοχή του στις εξετάσεις

Το συνολικό ποσό αφορά μία αίτηση σε ένα πανεπιστήμιο.Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να κάνει αιτήσεις σε περισσότερα του ενός πανεπιστήμια επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος υπηρεσίας και μεταφράσεων καθώς  και με τα έξοδα μετάβασης - διαμονής των συνεργατών μας στην επιθυμητή πόλη.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ.

 

Κόστος των υπηρεσιών μας ... read more

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ..read more

 

 

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
 
Αναλαμβάνουμε τις Μετεγγραφές σπουδαστών από Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία και άλλα ευρωπαικά πανεπιστήμια σε αντίστοιχα τμήματα κρατικών αναγνωρισμένων Ρουμάνικων Πανεπιστημίων. 
 
Για τα δικαιολογητικά σε περίπτωση μετεγγραφής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 
 
Το Eurostudies σας εξασφαλίζει την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Ρουμανίας.
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για την εισαγωγή σας στις Ιατρικές  σχολές επαγγελμάτων υγείας απο το 2013 θα πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν ελάχιστο βαθμό πρόσβασης στις πανελλήνιες εξετάσεις  το 10.
 
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες απο το 2014 αρκεί να έχουν ελάχιστο βαθμό πρόσβασης στις πανελλήνιες εξετάσεις το 8.
 
ΓΛΩΣΣΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
 
Ρουμάνικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά ανάλογα με την ειδικότητα.
 
 
 
 
28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού ενημέρωσης καλέστε το 2108050650