ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ  ΤΣΕΧΙΑΣ

ΤΟ EUROSTUDIES ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΗΝ AA CZECH STUDIES KAI THN J.AFXENTIOU EDUCATIONAL ADVISORS

H AA CZECH STUDIES, H J.AFXENTIOU EDUCATIONAL ADVISORS  και το EUROSTUDIES  έχοντας ως κύριο σκοπό την σωστή καθοδήγηση των ελλήνων μαθητών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν σπουδές στην ιατρική, οδοντιατρική, φυσιοθεραπεία, φαρμακευτική και κτηνιατρική σε πανεπιστήμια της Τσεχίας, προχώρησαν σε επίσημη συμφωνία βάση της οποίας το Eurostudies θα εκπροσωπεί  στην Ελλάδα την AA CZECH STUDIES  και την  J.AFXENTIOU EDUCATIONAL ADVISORS  για όλα τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια της Τσεχίας και παράλληλα θα υλοποιεί τις προβλεπόμενες εισαγωγικές εξετάσεις.

Έχοντας πείρα πέραν των δύο δεκαετιών και γνωρίζοντας ότι μία τέτοια απόφαση είναι καθοριστικής σημασίας, στόχος μας είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές στον μαθητή, οι οποίες θα τον οδηγήσουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων.

Επίσης  μέσω των γραφείων μας σε Αθήνα , Λευκωσία και Πράγα ,παρέχουμε στους μαθητές χρήσιμες πληροφορίες για την ομαλή προσαρμογή τους στο Τσέχικο Εκπαιδευτικό Σύστημα ,όπως επίσης και υλικό προετοιμασίας με την εξεταστέα ύλη και εξεταστικό υλικό προηγούμενων χρόνων, τα οποία μας αποστέλλονται από τα πανεπιστήμια. Οι εισαγωγικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Αθήνα περί τα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, υπό την επίβλεψη εξεταστών που έρχονται από την Τσεχία στην έδρα μας, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Μετά την ολοκλήρωση των εισαγωγικών εξετάσεων, διοργανώνουμε  συναντήσεις – μία για κάθε πανεπιστήμιο- όπου οι μαθητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις γνωρίζονται με άλλους φοιτητές που σπουδάζουν ήδη εκεί. Μέσα από τη συνάντηση, τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορα ζητήματα όπως η διαμονή, η εγγραφή στο πανεπιστήμιο, το credit system των πανεπιστημίων και γενικά για τη ζωή στη Τσεχία.

 

Η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε το 2108050650

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ