ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ

Στο Eurostudies μπορεί κάποιος να μάθει αλλά και να εμβαθύνει τις γνώσεις του στην Αγγλική γλώσσα.
 
Το Eurostudies  προσφέρει στους μαθητές του μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τα οποία οι σπουδαστές μας μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο ή πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας.
 ‘Όλα τα τμήματα είναι αποκλειστικά για ενήλικες και πραγματοποιούνται μέσα από χειμερινά ή θερινά προγράμματα σε μορφή απλών, εντατικών, υπερεντατικών ή ατομικών μαθημάτων.
Read more...

ΙΤΑΛΙΚΑ

Η γλώσσα της μουσικής, του έρωτα, της όπερας και της αναγέννησης.
 
Η ιταλική γλώσσα είναι η πιο μουσική γλώσσα του κόσμου, και από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές γλώσσες.
Η γνώση της ιταλικής γλώσσας, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, χαρακτηρίζεται από πολλούς απαραίτητη μιας και η Ιταλία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εμπορικές, εκπαιδευτικές, τουριστικές και πολιτιστικές συναλλαγές με την χώρα μας.   
Read more...

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι είναι οι έλληνες που αποφασίζουν να μάθουν την ισπανική γλώσσα, την γλώσσα των μεγάλων θαλασσοπόρων,του φλαμενγο, της ποίησης, μια γλώσσα που σε κάνει να ταξιδεύεις σε μέρη μακρινά μια άλλης εποχής.  

Read more...

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

Τμήματα βουλγαρικής γλώσσας για υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες λειτουργούν κάθε χρόνο στο Eurostudies.

Τα τμήματα είναι υπερεντατικά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους τα παρακολουθήσουν να μπορούν να εκφραστούν σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι καθηγητές μας είναι όλοι τους  Βούλγαροι πτυχιούχοι απόφοιτοι  πανεπιστημίων.  

ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

Τμήματα Ρουμανικής γλώσσας για υποψήφιους φοιτητές και επαγγελματίες λειτουργούν κάθε χρόνο στο Eurostudies.

Τα τμήματα είναι υπερεντατικά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους τα παρακολουθήσουν να μπορούν να εκφραστούν σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι καθηγητές μας είναι όλοι τους  Ρουμάνοι πτυχιούχοι, απόφοιτοι  πανεπιστημίων.

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ