ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΝ LINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Το Eurostudies  πάντα πρωτοπόρο σε θέματα εκπαίδευσης δίνει τώρα στους σπουδαστές του τη δυνατότητα ,εκτός απο το να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στα τμήματα της σχολής μας,να εκμεταλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία και να ολοκληρώσουν τα μαθήματα προετοιμασίας τους για τις σπουδές τους στο εξωτερικό από την άνεση του δικού τους χώρου.

Read more...

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Placement, η δυνατότητα άμεσης εγγραφής σας σε πολλά πανεπιστημιακά τμήματα και σε αναγνωρισμένα Ευρωπαικά πανεπιστήμια.               

Η διαδιακασία του placement γίνεται υπο προυποθέσεις ανάλογα με τα εκπαιδευτικά προσόντα του κάθε υποψηφίου και ισχύει τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. 

Read more...

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
 
Προετοιμάζουμε για τις εισαγωγικές εξετάσεις Ιταλικών πανεπιστημίων και ιδιαίτερα για τις εισαγωγικές εξετάσεις των αγγλόφωνων ιατρικών σχολών με επιτυχία και αναλαμβάνουμε την όλη διαδικασία μετεγγραφής σας απο οποιοδήποτε ευρωπαικό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο όπως Τσεχίας, Σλοβακίας, Ουγγαρίας , Βουλγαρίας, Ρουμανίας  κ.α.
Read more...
 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ