ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Sgouros Sotiris Eurostudies IMATΤο Κέντρο Γλώσσας και Προετοιμασίας Πανεπιστημιακών Σπουδών  EUROSTUDIES ιδρύθηκε  από τον καθηγητή ιταλικής γλώσσας και πολιτισμού Κο Σγούρο Σωτήρη, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου της Perugia.

Το EUROSTUDIES είναι ένα εξειδικευμένο Κέντρο Προετοιμασίας Πανεπιστημιακών Σπουδών το οποίο ασχολείται με την προετοιμασία για την  εισαγωγή υποψηφίων φοιτητών σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και συγκεκριμένα για πανεπιστήμια της Ιταλίας, Βρετανίας, Ολλανδίας, Τσεχίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Επίσης στους υποψήφιους φοιτητές προσφέρονται προγράμματα διδασκαλίας της αγγλικής, ιταλικής, ισπανικής, βουλγαρικής και ρουμανικής γλώσσας σε ακαδημαικό επίπεδο  καθώς και προγράμματα προετοιμασίας για την συμμετοχή τους σε εξειδικευμένες εξετάσεις όπως  BMAT, UKCAT, IMAT, HPAT, SAT, ACT, GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, απαραίτητες τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. 

Όλα μας τα προγράμματα πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ,πράγματα τα οποία μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την επιτυχία των σπουδών.


Παράλληλα στο Eurostudies πραγματοποιούνται προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας για φοιτητές ιταλικών και αγγλόφωνων ευρωπαικών πανεπιστημίων σύμφωνα με το πρόγραμμα και την ύλη της σχολής στην οποία φοιτούν.


Η μεγάλη εμπειρία των Διευθυντικών στελεχών της σχολής καθώς και η υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των καθηγητών κάνουν το EUROSTUDIES να ξεχωρίζει στο εκπαιδευτικό τομέα έχοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας τόσο στην προετοιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο και την σχολή που επιθυμούν, όσο και στην προετοιμασία για την απόκτηση κάποιου εξειδικευμένου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

Απο το 2017 τα προγράμματα προετοιμασίας του Eurostudies πραγματοποιούνται στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι Αττικής, σε έναν χώρο έκτασης 300 μ2, με υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας  και με  ένα πολύ επαγγελματικό και ταυτόχρονα ευχάριστο περιβάλλον.

Η κάθε δραστηριότητα αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, επικαιρότητα και αμεσότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων καθώς το EUROSTUDIES απευθύνεται σε μια ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού όπως είναι οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι Λυκείου και γενικά οι νέοι που θέλουν να μπουν στην αγορά εργασίας έχοντας εφόδια τέτοια που θα τους επιτρέψουν να προοδεύσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή ( 5 - 7 ατόμων ) έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να μπορούμε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε μαθητή μας έχοντας σαν τελικό στόχο τόσο την εξασφάλιση φοιτητικής θέσης στο πανεπιστήμιο επιλογής του όσο και την επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου πτυχίου γλωσσομάθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην σχολή μας. Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής θα είναι πάντα στην διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινίσεις.  

Για τις σπουδές σας εμπιστευθείτε το

E U R O S T U D I E S

Η απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο της πανεπιστημιακής προετοιμασίας και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

profilo

 
 
Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για βελτίωση της πλοήγησής σας. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν συνεχίσετε την περιήγησή σας.
Πολιτική Cookies Συμφωνώ