ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Οι σπουδές στις αγγλόφωνες ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας, αποτελούν μια σωστή επιλογή φοίτησης, αλλά και μετέπειτα διάκρισης και καταξίωσης στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Η εισαγωγή στην Ιατρική και την Οδοντιατρική απαιτούν άριστη  προετοιμασία, γερές βάσεις  και καθημερινή συστηματική μελέτη  ώστε να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την εισαγωγή του στην επιθυμητή σχολή και να εξασφαλίσει μια  ομαλή φοιτητική πορεία.

Η προετοιμασία των υποψηφίων μέσα από εξειδικευμένες σχολές προετοιμασίας, με την καθοδήγηση έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού, και σωστό υλικό προετοιμασίας είναι απαραίτητα στον δρόμο προς την επιτυχία και την εισαγωγή στις αγγλόφωνες ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας.

 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Οι αγγλόφωνες ιατρικές και Οδοντιατρικές στην Ιταλία προσφέρουν σπουδές υψηλού επιπέδου και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες. Συνολικά 23 από τις αγγλόφωνες και ιταλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας κατατάσσονται μεταξύ των πρώτων 400 ιατρικών σχολών του κόσμου.

Η αγγλόφωνη ιατρική στο Μιλάνο – Milano Statale βρίσκεται ετησίως μεταξύ των πρώτων 100 καλύτερων πανεπιστημίων για σπουδές ιατρικής στην Ευρώπη. Ετησίως καταλαμβάνει σταθερά μια από τις θέσεις 50 έως 80 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθούν, η αγγλόφωνη ιατρική στη Ρώμη – La Sapienza η οποία κατατάσσεται στις θέσεις 120 έως 150 της παγκόσμιας λίστας και οι ιατρικές σχολές των πανεπιστημίων της Παβία, της Νάπολης – Federico II, της Ρώμης – Tor Vergata οι οποίες κατατάσσονται ετησίως από την θέση 151 έως 250.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ IMAT ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Έχοντας  31 χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία φοιτητών για σπουδές σε Ιταλικά  Πανεπιστήμια μπορούμε να προετοιμάσουμε σωστά και υπεύθυνα την εισαγωγή σας στις αγγλόφωνες ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές της Ιταλίας.
 
Τα προγράμματα προετοιμασίας μας για τις εξετάσεις ΙΜΑΤ καλύπτουν όλη την προβλεπόμενη από το Ιταλικό υπουργείο παιδείας ύλη και μπορούν να υλοποιηθούν τόσο στην τάξη, με φυσική παρουσία των υποψηφίων, όσο και από απόσταση μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας eurostudies e-School.
Επιπλέον οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση ασκήσεων και τεστ τα οποία ολοκληρώνουν την όλη προετοιμασία και διαμορφώνουν υποψήφιους υψηλού επιπέδου.
 
 
IMAT ONLINE

Η συνεχής παρακολούθηση των υποψηφίων μας και η εκπαίδευσή τους απο έμπειρο διδακτικό προσωπικό έχουν σαν αποτέλεσμα την επιτυχία των περισσοτέρων απο αυτούς στις εισαγωγικές εξετάσεις, εξασφαλίζοντας τους υψηλές βαθμολογίες και διακρίσεις έναντι άλλων υποψηφίων.

Τα προγράμματα προετοιμασίας για το ΙΜΑΤ υλοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και από απόσταση, μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας

EUROSTUDIES ONLINE SCHOOL

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

INTERNATIONAL MEDICAL ADMISSIONS TEST ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ IMAT 2013-2019 Ονόματα και

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ IMAT Πληροφορίες για

INTERNATIONAL MEDICAL ADMISSIONS TEST ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2017

INTERNATIONAL MEDICAL ADMISSIONS TEST ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2019

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions