ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΒΑ

MEDICINE AND SURGERY

PADOVA IMS SCHOOL

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΒΑ

Πάντοβα. Μια πόλη του Βορρά 215.000 κατοίκων η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια.

Μια όμορφη πόλη με άριστες συνθήκες διαβίωσης και πολύ ωραία αρχιτεκτονική.

Το πανεπιστήμιο της Padova  ιδρύθηκε το 1222 αρχικά για να καλύψει την ανάγκη σπουδών στη Νομική και στην πορεία άρχισε να δημιουργεί και άλλες σχολές όπως αυτή της Ιατρικής που εγκαινιάστηκε το 1399.

Για πάρα πολλά χρόνια η ιταλόφωνη ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Πάντοβα κράτησε για πολλά χρόνια τα σκήπτρα στην Ιατρική σχολή και ξεχώρισε για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία.

Πρόσφατα, το 2019 αποφασίστηκε και από το πανεπιστήμιο της Πάντοβα η ίδρυση αγγλόφωνης ιατρικής σχολής.

Η αγγλόφωνη ιατρική σχολής του πανεπιστημίου της Πάντοβα διαθέτει συνολικά 75 θέσεις σε φοιτητές της Ευρωπαϊκής ένωσης και 25 για εξωκοινοτικούς φοιτητές.

Η εισαγωγή στην αγγλόφωνη Ιατρική σχολή στη Πάντοβα , γίνεται μέσω του ΙΜΑΤ τεστ -International Medical Admissions Test, ένα τεστ πολλαπλής επιλογής 60 ερωτήσεων σε βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική, γενικές γνώσεις και τεστ λογικής. Οι εξετάσεις ΙΜΑΤ διεξάγονται κάθε χρόνο σε αρκετά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Οι φοιτητές έχουν στην διάθεσή τους διάφορους τύπους καταλυμάτων όπως δωμάτια, διαμερίσματα, πανεπιστημιακές και ιδιωτικές εστίες.

Η σίτιση των φοιτητών γίνεται στις φοιτητικές λέσχες  – mense universitarie – όπου τα γεύματα έχουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της τάξεως των 3- 6 ευρώ.

Τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της Πάντοβα  διαμορφώνονται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του φοιτητή και με βάση τα περιουσιακά του στοιχεία.

Μια υπέροχη πόλη, ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο και μια ιατρική σχολή υψηλών απαιτήσεων κάνουν την αγγλόφωνη ιατρική στη Πάντοβα μια από τις πρώτες επιλογές των υποψηφίων φοιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions