ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ
FEDERICO II

MEDICINE AND SURGERY

NAPOLI FEDERICO II IMS SCHOOL

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ - FEDERICO II

To διαμάντι του νότου έχει όνομα ..και λέγεται Universita’ Federico II. Ιδρύθηκε το 1224.

Ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο, καταξιωμένο σε παγκόσμιο επίπεδο με συνεργασίες τεραστίων διαστάσεων και με προγράμματα που δεν αφήνουν περιθώρια αρνητικής κριτικής.

Βρίσκεται στη Νάπολη και η ιατρική του πανεπιστημίου Federico II είναι ίσως, η καλύτερη επιλογή φοίτησης μεταξύ των πανεπιστημίων του Νότου.

Η αγγλόφωνη ιατρική σχολής στο πανεπιστήμιο της Νάπολης Federico II έχει συνολικά 15 θέσεις για φοιτητές της Ευρωπαϊκής ένωσης και 25 για εξωκοινοτικούς φοιτητές και στην ουσία πρόκειται για μια θαυμάσια επιλογή που συνδυάζει ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο με έναν μικρό αριθμό φοιτητών πράγμα το οποίο οδηγεί σε  πολύ καλά εκπαιδευμένους απόφοιτους

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, μια πόλη που θυμίζει πολύ το ελληνικό στοιχείο καθώς έχει ιδρυθεί το από Έλληνες και αποτελεί μια μεγαλούπολη 960.00 κατοίκων της μεγάλης Ελλάδας – Magna Grecia.

Φιλική και φιλόξενη,  η Νάπολη είναι ένας πολύ καλός φοιτητικός προορισμός.

Η εισαγωγή στην αγγλόφωνη Ιατρική σχολή στη Νάπολη Federico II, γίνεται μέσω του ΙΜΑΤ τεστ -International Medical Admissions Test, ένα τεστ πολλαπλής επιλογής 60 ερωτήσεων σε βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική, γενικές γνώσεις και τεστ λογικής. Οι εξετάσεις ΙΜΑΤ διεξάγονται κάθε χρόνο σε αρκετά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Οι φοιτητές έχουν στην διάθεσή τους διάφορους τύπους καταλυμάτων όπως δωμάτια, διαμερίσματα, πανεπιστημιακές και ιδιωτικές εστίες.

Η σίτιση των φοιτητών γίνεται στις φοιτητικές λέσχες  – mense universitarie – όπου τα γεύματα έχουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της τάξεως των 3- 6 ευρώ.

Τα δίδακτρα του πανεπιστημίου Federico II της Νάπολης  είναι τα χαμηλότερα από όλα τα πανεπιστήμια καθώς οι Ευρωπαίοι φοιτητές της αγγλόφωνης ιατρικής σχολής στη Νάπολη πληρώνουν μόνο ένα μικρό συμβολικό ποσό.

Μια εξαιρετική επιλογή φοίτησης με δυνατές προοπτικές για τους αποφοίτους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions