ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
TOR VERGATA

MEDICINE AND SURGERY

ROMA TOR VERGATA IMS SCHOOL

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - TOR VERGATA

Το δεύτερο σημαντικό κρατικό πανεπιστήμιο της Ρώμης, ονομάζεται Tor Vergata και ιδρύθηκε το 1982.

Οι εγκαταστάσεις του σε μορφή campus βρίσκονται 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρώμης και συγκεκριμένα στην νοτιοανατολική πλευρά της πόλης.

Η αγγλόφωνη ιατρική του πανεπιστημίου Tor Vergata προβλέπει συνολικά 40 θέσεις για φοιτητές της Ευρωπαϊκής ένωσης και 15 για εξωκοινοτικούς φοιτητές και είναι μία εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει την απέραντη ομορφιά της αιώνιας πόλης με ένα πολλά υποσχόμενο και ανερχόμενο πανεπιστήμιο.

Η φοίτηση γίνεται στην αγγλική γλώσσα σε όλα τα έτη σπουδών.

Η εισαγωγή στην αγγλόφωνη Ιατρική σχολή στο Tor Vergata της Ρώμης, γίνεται μέσω του ΙΜΑΤ τεστ -International Medical Admissions Test, ένα τεστ πολλαπλής επιλογής 60 ερωτήσεων σε βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική, γενικές γνώσεις και τεστ λογικής. Οι εξετάσεις ΙΜΑΤ διεξάγονται κάθε χρόνο σε αρκετά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Η Ρώμη – Roma είναι μια μεγαλούπολη 2.900.000 κατοίκων, με ασύλληπτη ομορφιά, με εξαιρετική αρχιτεκτονική και μνημεία τεράστιας αναγνώρισης και παράλληλα ευχάριστη και φιλόξενη τόσο στους φοιτητές όσο και στους επισκέπτες της πόλης.

Οι φοιτητές έχουν στην διάθεσή τους διάφορους τύπους καταλυμάτων όπως δωμάτια, διαμερίσματα, πανεπιστημιακές και ιδιωτικές εστίες.

Η σίτιση των φοιτητών γίνεται στις φοιτητικές λέσχες  – mense universitarie – όπου τα γεύματα έχουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της τάξεως των 3- 6 ευρώ.

Τα δίδακτρα του πανεπιστημίου Tor Vergata Της Ρώμης  διαμορφώνονται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του φοιτητή και με βάση τα περιουσιακά του στοιχεία.

Η αγγλόφωνη ιατρική του πανεπιστημίου Tor Vergata της Ρώμης μπορεί να μην είναι στις πρώτες προτιμήσεις των υποψηφίων αλλά δεν παύει να είναι μια σοβαρή πρόταση φοίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions