ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ

DENTISTRY AND DENTAL PROSTHODONTICS

SIENA DENTISTRY SCHOOL

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ

Η Σιένα είναι μια μικρή κωμόπολη της κεντρικής Ιταλίας 55.000 κατοίκων. Διατηρεί άριστα τον μεσαιωνικό της χαρακτήρα και προσφέρει άριστες συνθήκες διαβίωσης τόσο στους φοιτητές όσο και στους χιλιάδες ετησίως επισκέπτες της.

Το πανεπιστήμιο της Σιένα ιδρύθηκε το 1240 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ιταλίας.

Πάντα καινοτόμο και έχοντας διεθνείς συνεργασίες πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά έχοντας ιδρύσει την μοναδική αγγλόφωνη οδοντιατρική σχολή στην Ιταλία.

Η διάρκεια φοίτησης στην αγγλόφωνη οδοντιατρική σχολή της Σιένα είναι 6 χρόνια και η φοίτηση γίνεται στην αγγλική γλώσσα για όλα τα έτη σπουδών.

Η αγγλόφωνη οδοντιατρική της Σιένα διαθέτει συνολικά 28 θέσεις για φοιτητές από την Ευρωπαϊκή ένωση και 12 για εξωκοινοτικούς φοιτητές και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην Ευρώπη.

Η εισαγωγή στην αγγλόφωνη Οδοντιατρική  σχολή στη Σιένα , γίνεται μέσω του ΙΜΑΤ τεστ -International Medical Admissions Test, ένα τεστ πολλαπλής επιλογής 60 ερωτήσεων σε βιολογία, χημεία, μαθηματικά, φυσική, γενικές γνώσεις και τεστ λογικής. Οι εξετάσεις ΙΜΑΤ διεξάγονται κάθε χρόνο σε αρκετά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων τα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Λευκωσίας.

Οι φοιτητές έχουν στην διάθεσή τους διάφορους τύπους καταλυμάτων όπως δωμάτια, διαμερίσματα, πανεπιστημιακές και ιδιωτικές εστίες.

Η σίτιση των φοιτητών γίνεται στις φοιτητικές λέσχες  – mense universitarie – όπου τα γεύματα έχουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της τάξεως των 3- 6 ευρώ.

Τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της Σιένα  διαμορφώνονται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του φοιτητή και με βάση τα περιουσιακά του στοιχεία.

Μια πόλη με τεράστια ιστορία, ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο και μια αγγλόφωνη οδοντιατρική σχολή που παρά το ότι είναι η μοναδική στην Ιταλία, αποτελεί μια άριστη επιλογή φοίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions