ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ GRONINGEN 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εισαγωγικές εξετάσεις της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Groningen στην Ολλανδία.

Αυξημένη φέτος η ζήτηση για την αγγλόφωνη ιατρική σχολή με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν για πρώτη φορά δύο εξεταστικά κέντρα.

Ένα για τους υποψήφιους του Molecular Medicine και ένα για τους υποψήφιους του Medicine Global Health.

Το Aletta Jacobs Hall και το Hanze Plaza τα δύο εξεταστικά κέντρα υποδέχθηκαν του υποψήφιους φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Τους μαθητές μας συνόδεψαν η Kα Μαριλένα Δημάκη και η Kα Κατερίνα Ματζαβίνου οι οποίες ανέλαβαν με απόλυτη επιτυχία την καθοδήγηση και συνοδεία των μαθητών μας στα δύο εξεταστικά κέντρα.

Επίσης την παραμονή των εξετάσεων έλεγξαν ξανά ένα προς ένα τα portfolio των μαθητών του Eurostudies και έδωσαν τις τελικές οδηγίες για την ημέρα των εξετάσεων σε ειδικό χώρο που είχαμε στην διάθεσή μας για τον σκοπό αυτό.

Άψογη η συμμετοχή των υποψηφίων μας και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τις πιο δύσκολες ερωτήσεις καθώς είχαν δουλέψει σκληρά με τους καθηγητές του Eurostudies και είχαν προετοιμαστεί σωστά σε όλα τα sections των εισαγωγικών εξετάσεων.

Tα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 15 Απριλίου.

Selection day 2021

Οι εισαγωγικές εξετάσεις το 2021 έγιναν για πρώτη φορά  διαδικτυακά εξαιτίας της κατάστασης με τον Covid 19.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αγγλόφωνη ιατρική σχολή από το ακ.έτος 2021/22 περιορίζεται μόνο στην κατεύθυνση Global Health με αποτέλεσμα οι αρχικές 210 θέσεις  να μειώνονται σε 110.

Call Now
Directions