ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙA

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Τα Βρετανικά πανεπιστήμια προσφέρουν μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και κύρους, αναγνωρισμένες διεθνώς και στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι πτυχίων Masters να έχουν το πρώτο λόγο στην κάλυψη ανάλογων θέσεων εργασίας.

Οι απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα ήθελαν να συνεχίσουν για μεταπτυχιακές σπουδές σε Βρετανικά ΑΕΙ, μπορούν να απευθύνονται στο Eurostudies Foundation για ενημέρωση και παροχή υπηρεσιών.
Η σχολή μας διαθέτει την πληρέστερη και εγκυρότερη βάση δεδομένων σε σχέση με τις μεταπτυχιακές σπουδές, και είναι σε θέση με την πείρα της, τα στελέχη της και τους συνεργάτες της να προσφέρει ολοκληρωμένη πρόταση και προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές.
 

Δανειοδότηση Μεταπτυχιακών στη Βρετανία

Ανακοινώθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση ότι από την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 (Σεπτέμβριος 2016) οι φοιτητές που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να εξασφαλίζουν δάνειο έως 10.000 λίρες για την πληρωμή των διδάκτρων και των γενικότερων εξόδων του μεταπτυχιακού τους προγράμματος Master (Taught ή Research). Την υποβολή αίτησης (διαδικασία) και έγκρισης του φοιτητικού δανείου την αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η σχολή μας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Eurostudies Foundation καλύπτουν όλες τις ανάγκες του φοιτητή μεταπτυχιακών προγραμμάτων:

  • την ανεύρεση της επιθυμητής ειδικότητας
  • τα Βρετανικά ΑΕΙ που προσφέρουν αυτές τις ειδικότητες
  • όλη την αλληλογραφία και τις τελικές αιτήσεις εγγραφής προς τα πανεπιστήμια
  • την υποβολή αίτησης και έγκρισης φοιτητικού δανείου
  • εξασφάλιση στέγης σε φοιτητική εστία ή σε άλλο χώρο της επιλογής του μεταπτυχιακού φοιτητή την σωστή σύνταξη του Personal Statement

Η προετοιμασία στο Eurostudies Foundation περιλαμβάνει :

  • εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για τις εξετάσεις IELTS – TOEFL – GMAT – GRE με εγγυημένη επιτυχία
  • συμπλήρωση των αιτήσεων εγγραφής στις αντίστοιχες εξετάσεις.
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται άμεσα και σε λογικό κόστος ανάλογα με τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions