ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ - ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Το να σπουδάσει κάποιος οδοντιατρική στην Ιταλία αποτελεί μια άριστη και υψηλού επιπέδου επιλογή για σπουδές οδοντιατρικής στην Ευρώπη.

Οι σπουδές οδοντιατρικής στην Ιταλία προσφέρουν εδώ και χρόνια ιταλόφωνα προγράμματα οδοντιατρικής  στα οποία η εισαγωγή των υποψηφίων επιτυγχάνεται μέσω πανιταλικών εξετάσεων οι οποίες διεξάγονται τον μήνα Σεπτέμβριο στην έδρα του πανεπιστημίου που έχει επιλέξει σαν πρώτη επιλογή ο υποψήφιος.

Οι υποψήφιοι των οδοντιατρικών σχολών διαγωνίζονται την ίδια ημέρα και στο ίδιο τεστ με τους υποψηφίους των ιατρικών σχολών το οποίο είναι πολλαπλής επιλογής.

Η εισαγωγή επιτυγχάνεται με καλή προετοιμασία και σωστή ταξινόμηση των πανεπιστημίων ως προς την επιλογή καθώς οι βάσεις εισαγωγής είναι ιδιαίτερα υψηλές.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018  ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΙΕΝΑ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 28 για υποψήφιους απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΙΜΑΤ με ύλη αντίστοιχη των αγγλόφωνων Ιατρικών σχολών και με την ίδια ακριβώς δομή του τέστ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions