eurostudies

educational services

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ EUROSTUDIES

Το Κέντρο Προετοιμασίας Πανεπιστημιακών Σπουδών  EUROSTUDIES ιδρύθηκε  από τον καθηγητή ιταλικής φιλολογίας Κο Σγούρο Σωτήρη, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου της Perugia.

Το EUROSTUDIES είναι ένα εξειδικευμένο Κέντρο Πανεπιστημιακών Σπουδών το οποίο ασχολείται με την προετοιμασία για την  εισαγωγή υποψηφίων φοιτητών σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και συγκεκριμένα για πανεπιστήμια της Ιταλίας, Βρετανίας, Ολλανδίας, Τσεχίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας.

Επίσης στους υποψήφιους φοιτητές προσφέρονται προγράμματα διδασκαλίας της Αγγλικής, Ιταλικής, Βουλγαρικής και Ρουμανικής γλώσσας σε ακαδημαϊκό επίπεδο  καθώς και προγράμματα προετοιμασίας για την συμμετοχή τους σε εξειδικευμένες εξετάσεις όπως  UCAT, IMAT, HUMAT, HPAT, SAT, ACT, GMAT, GRE, GAMSAT, TOEFL, IELTS, απαραίτητες τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. 

Όλα μας τα προγράμματα πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, πράγματα τα οποία μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την επιτυχία των σπουδών.

Παράλληλα στο Eurostudies πραγματοποιούνται προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας για φοιτητές ιταλικών και αγγλόφωνων ευρωπαικών πανεπιστημίων σύμφωνα με το πρόγραμμα και την ύλη της σχολής στην οποία φοιτούν.

Η μεγάλη εμπειρία των Διευθυντικών στελεχών της σχολής καθώς και η υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των καθηγητών κάνουν το EUROSTUDIES να ξεχωρίζει στο εκπαιδευτικό τομέα έχοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας τόσο στην προετοιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο και την σχολή που επιθυμούν, όσο και στην προετοιμασία για την απόκτηση κάποιου εξειδικευμένου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

Απο το 2017 τα προγράμματα προετοιμασίας του Eurostudies πραγματοποιούνται στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι Αττικής, σε έναν χώρο έκτασης 350 μ2, με υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας  και με  ένα πολύ επαγγελματικό και ταυτόχρονα ευχάριστο περιβάλλον.

Η κάθε δραστηριότητα αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, επικαιρότητα και αμεσότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων καθώς το EUROSTUDIES απευθύνεται σε μια ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού όπως είναι οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι Λυκείου και γενικά οι νέοι που θέλουν να μπουν στην αγορά εργασίας έχοντας εφόδια τέτοια που θα τους επιτρέψουν να προοδεύσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή ( 5 – 9 ατόμων ) έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να μπορούμε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε μαθητή μας έχοντας σαν τελικό στόχο την  εξασφάλιση φοιτητικής θέσης στο πανεπιστήμιο και την ειδικότητα της επιλογής του.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην σχολή μας. Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής θα είναι πάντα στην διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινίσεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μέσα από μια υγιή επαγγελματική σχέση και με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ελλήνων και κυπρίων υποψηφίων για σπουδές στο εξωτερικό, το Eurostudies έχει προχωρήσει σε μια σειρά συνεργασιών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας  μπορούν να γίνουν τόσο οι ιδιοκτήτες κέντρων σπουδών, όπως Φροντιστήρια ξένων γλωσσών, Ι.ΙΕΚ, Ιδιωτικά και δημόσια σχολεία κ.α., καθηγητές ξένων γλωσσών ή μέσης εκπαίδευσης, αλλά και σύμβουλοι εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ιδιωτικά ή δημόσια σχολεία, στα πλαίσια ενημέρωσης και καθοδήγησης των μαθητών τους για σπουδές στο εξωτερικό, μπορούν να απευθύνονται στο Eurostudies το οποίο είναι σε θέση να προγραμματίσει εντελώς δωρεάν την ενημέρωση των μαθητών τους στον χώρο του σχολείου.

Οι επίσημες συνεργασίες μας σε Βρετανία, Ιταλία,Τσεχία Βουλγαρία, Ρουμανία και Ολλανδία μας δίνουν την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και να εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε υποψηφίου.

EUROSTUDIES  CYPRUS

info@eurostudiescy.com
00357  99634912

Μαραθώνος 3, Gnaftis Court, Μέσα Γειτονιά

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ

AFXENTIOU CZECH UNIVERSITIES

Nicosia Office: 1 Larnacos Avenue, 1046
Tel: 22345093, 99462266, 99605010

afxentioueducation@gmail.com

Prague Office  Tel: 00420776687009

MANIOS INSTITUTE OF VOLOS

       info@manios.gr

24210 30618

Ανθίμου Γαζή 135, Βόλος

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions