ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

EUROSTUDIES
ONLINE SCHOOL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Το Eurostudies  πάντα πρωτοπόρο σε θέματα εκπαίδευσης δίνει τώρα στους σπουδαστές του τη δυνατότητα, εκτός απο το να συμμετάσχουν στα τμήματα της σχολής μας, να εκμεταλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία και να ολοκληρώσουν τα μαθήματα προετοιμασίας τους για τις σπουδές τους στο εξωτερικό από την άνεση του δικού τους χώρου.

Tα μαθήματα γίνονται μέσω της εξειδικευμένης ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας ζωντανά δίνοντας πραγμάτική αίσθηση οτι το μάθημα γίνεται στην τάξη καθώς οι συμμετέχοντες έχουν άμεση επαφή με τους καθηγητές τους, αλλά και με τους συμμαθητές τους, με εκπληκτικό ήχο και εικόνα.

Στην ουσία είναι μια ηλεκτρονική τάξη η οποία μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν ζωντανά μαθήματα απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν απο τον τόπο τους.

Χρησιμοποιούμε προγράμματα και υλικό τελευταίας τεχνολογίας, καθώς η ηλεκτρονική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα είναι πανεπιστημιακών προδιαγραφών και για το σκοπό αυτό έχουμε άμεση συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες λογισμικού όπως η Adobe.

Με σκοπό την καλύτερη υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσή σας το Eurostudies έχει επενδύσει και στην προετοιμασία από απόσταση, Distance Learning – Corsi a distanza, με προγράμματα και υλικό τελευταίας τεχνολογίας.

Παράλληλα σας δίνουμε την  δυνατότητα μετά το ζωντανό μάθημα να επαναλάβετε όλες τις ενότητες, όσες φορές θέλετε, καθώς όλα τα ζωντανά μαθήματα βιντεοσκοπούνται ηλεκτρονικά. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα εξ’αποστάσεως, μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας, αποκτούν πρόσβαση σε πολλά επιπλέον αρχεία, θεωρίας, ασκήσεων και τεστ , ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα για επιπλέον πρακτική εξάσκηση. Τα ηλεκτρονικά διαμορφωμένα τεστ τα οποία διαθέτουμε κατ’αποκλειστικότητα σας δίνουν την δυνατότητα να βαθμολογείστε άμεσα σε πραγματικό χρόνο.

Το εκπαιδευτικό υλικό, θεωρία,ασκήσεις, παρουσιάσεις κ.α. έχει διαμορφωθεί στο σύνολό του με τις πιό σύγχρονες τεχνολογίες e-book πράγμα το οποίο δίνει ενα πολύ ευχάριστο και καινοτόμο εκπαιδευτικό περιβάλλον στους συμμετέχοντες  αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό καθώς έχουν πρόσβαση στο υλικό άμεσα απο οποιαδήποτε σύγχρονη ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης χωρις να χρειάζεται να κάνουν χρήση ξεπερασμένων μέσων εκπαίδευσης απο απόσταση όπως έντυπο υλικό κ.α.

Το περιβάλλον της εκπαιδευτικής εικονικής αίθουσας  είναι απο τα κορυφαία στο είδος του και δεν έχει καμία σχέση με τα δωρεάν προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά όπως το skype. Η αποδοχή των προγραμμάτων μας προετοιμασίας, για σπουδές στην Ιταλία, και ιδιαίτερα των προγραμμάτων προετοιμασίας ΙΜΑΤ για τις αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας, είναι παγκόσμια καθώς υπάρχουν μέχρι στιγμής συμμετέχοντες απο Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Ισπανία, Βρετανία, Γερμανία, Αμερική, Ιταλία, Νορβηγία, Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ιδιαίτερα τα παιδιά που ζούν στην επαρχία και θα ήθελαν να προετοιμαστούν για τις σπουδές τους στο εξωτερικό θα βρούν μέσω των προγραμμάτων μας  Distance-learning  τους εξειδικευμένους καθηγητές και το απαραίτητο υλικό άμεσα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν στις μεγαλουπόλεις  και χωρίς επιπλέον έξοδα μηνιαίας διαβίωσης.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας σχολή θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας σε κάποιο απο τα διαθέσιμα μαθήματα.

eurostudies

ONLINE SCHOOL

Για εγγραφή στο Eurostudies Online School

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ IMAT Πληροφορίες για

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Call Now
Directions