ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα προετοιμασίας στην Ιταλία.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αυγούστου, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στην γραμματεία της σχολής μας το αργότερο εως και  15 Ιουλίου.
 
 Οι συνεργασίες μας στην ιταλία έχουν σαν αποτέλεσμα την σωστή εκπαιδευτική προετοιμασία των μαθητών μας οι οποίοι αποκτούν ισχυρά εφόδια για τις εισαγωγικές εξετάσεις των σχολών όπου υπάρχει περιορισμένος αριθμος εισακτέων. 
 
Επίσης οι μαθητές μας οι οποίοι δεν θα αντιμετωπίσουν εισαγωγικές εξετάσεις αποκτούν τις γνώσεις εκείνες που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια ομαλή και σωστή πανεπιστημιακή πορεία.
 
Με 32 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή ελλήνων υποψηφίων φοιτητών στα Ιταλικά Πανεπιστήμια το EUROSTUDIES έχει απο τα πιο υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις  για τις σχολές με περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Η επιτυχία βασίζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο που εφάρμοσε από την ίδρυσή του στο να παρακολουθεί τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου παιδείας της Ιταλίας, τις βάσεις των προηγουμενων ετών, και έχοντας στενή επαφή με τις γραμματείες των σχολών, να  κατευθύνει τους υποψηφίους στα πανεπιστήμια εκείνα που θα μπορέσουν να εισαχθούν με επιτυχία.
 
Η εμπειρία μας καθώς και η λεπτομερής ανάλυση των στατιστικών στοιχείων του Ιταλικού Υπουργείου Παιδείας είναι τα στοιχεία που ανεβάζουν στα ύψη τον δείκτη επιτυχίας των μαθητών μας.
 
Επίσης το κέντρο μας διαθέτει άριστη συμβουλευτική ομάδα καθηγητών η οποία αναλύει, καθοδηγεί, προτείνει και σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς των μαθητών μας επιλέγει την πόλη φοίτησης.
 
Η προετοιμασία  ένα μήνα πριν τις εξετάσεις επιβάλλει ηρεμία – σωστή προετοιμασία και επαγγελματισμό για την σωστή επιλογή του Πανεπιστημίου  και την επιτυχία στις εξετάσεις.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα προετοιμασίας στην Ιταλία αφορά μόνο τα ιταλόφωνα τμήματα και αποτελεί συνέχεια της ετήσιας προετοιμασίας μας στην Ελλάδα.
Από μόνο του δεν αποτελεί πρόγραμμα προετοιμασίας εξαιτίας της περιορισμένης χρονικής του διάρκειας που δεν ξεπερνά τον ένα μήνα.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΤΑΛΙΚΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions