ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

To Eurostudies και το έμπειρο εκπαιδευτικό του προσωπικό, σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ρουμανίας, σας προετοιμάζει σωστά και υπεύθυνα για τις Πανεπιστημιακές σας σπουδές.

Καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες, ακόμα και τις πιο απαιτητικές όπως ΙΑΤΡΙΚΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ – ειδικότητες επαγγελμάτων υγείας όπως ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ κλπ, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαδικασία για την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής σας.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  • Εγγραφή σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στην ειδικότητα της επιλογής σας
  • Προετοιμασία των αιτήσεων προς τα πανεπιστήμια.
  • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Ρουμανική γλώσσα.
  • Επικύρωση των εγγράφων.
  • Εύρεση  κατοικίας κοντά στο πανεπιστήμιο φοίτησής σας
  • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη στην οποία θα φοιτήσετε
  • Υποστήριξη προς τον φοιτητή καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών του.
  • Δωρεάν μαθήματα ρουμανικής γλώσσας.

ΣΤΟ EUROSTUDIES ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από μια απλή καθοδήγηση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή τον έλεγχο και την διαμόρφωση του τελικού φακέλου υποψηφιότητας μέχρι και την πλήρη ανάθεση από πλευράς του υποψηφίου της προσωπικής μας διαμεσολάβησης με σκοπό την ορθή και έγκαιρη κατάθεση της υποψηφιότητάς τους στο πανεπιστήμιο και στην ειδικότητα της επιλογής τους.

Έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας, το συνολικό κόστος που καλείται ο υποψήφιος να καταβάλει για το σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών μας κινείται σε πολύ λογικά πλαίσια σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά και σε σχέση με άλλα κέντρα .

Το πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης των αιτήσεών σας περιλαμβάνει την υπο προϋποθέσεις εγγραφή σας στο πρώτο έτος σπουδών και όλες τις επιμέρους υπηρεσίες (καθοδήγηση για τα δικαιολογητικά, μεταφράσεις, επικυρώσεις, διαδικασία εγγραφής, υποδοχή του υποψηφίου ή συνοδεία ανάλογα το χρονικό διάστημα μετάβασης σας στη Ρουμανία κ.α )

Τα παράβολα υποψηφιότητας διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο και  συμπεριλαμβάνονται στο κόστος των υπηρεσιών μας.

Επίσης υποβάλλουμε αίτηση και σε δεύτερο πανεπιστήμιο ( Ιάσιο ) χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Τέλος η υπηρεσία υποδοχής  του υποψηφίου ή συνοδείας ανάλογα το χρονικό διάτημα μετάβασής του στην πόλη φοίτησης, η βοήθεια για τις επαφές στην εύρεση κατοικίας και η συνεχής συμβουλευτική υποστήριξη για όλα τα έτη σπουδών σε θέματα πανεπιστημίου, αφορούν πλέον μαζί μας την απόλυτη επιλογή των υποψηφίων για την εγγραφή τους σε πανεπιστήμια της Ρουμανίας.

Στην τιμή των υπηρεσιών μας  δεν περιλαμβάνονται:  η μετάβαση, η διατροφή και τα έξοδα παραμονής του υποψηφίου για την συμμετοχή του στις ενδεχόμενες εξετάσεις, την οποιαδήποτε προμήθεια των μεσιτικών γραφείων για την εύρεση της κατοικίας και οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που υπάρχουν αναλυτικά στο συμβόλαιο συνεργασίας που σας παραδίδουμε με την έναρξη της συνεργασίας μας.

Η πληρωμή  του κόστους διαχείρισης των αιτήσεων γίνεται στη Ρουμανία καθώς το σύνολο του ποσού αφορά υπηρεσία που παρέχεται εκτός Ελλάδος.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να κάνει αιτήσεις σε περισσότερα του ενός πανεπιστήμια επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος υπηρεσίας και μεταφράσεων καθώς  και με τα έξοδα μετάβασης – διαμονής των συνεργατών μας στην επιθυμητή πόλη μειωμένα κατά 50% της αρχικής τιμής.Για το πανεπιστήμιο του Ιασίου είναι Δωρεάν.

Για εξαιρετικές περιπτώσεις στις οποίες ο υποψήφιος επιθυμεί την φυσική μας παρουσία – διαμεσολάβηση  και όχι μόνο την καθοδήγηση για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει, υπάρχουν ανάλογες χρεώσεις.

Οι υπηρεσίες μας αναφέρονται στο σύνολό τους στο συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει ο ενδιαφερόμενος πριν την έναρξη των υπηρεσιών μας.

Σκοπός της αναλυτικής περιγραφής των υπηρεσιών μας είναι το να έχει ο υποψήφιος πλήρη ενημέρωση όλης της διαδικασίας και επιπλέον να προχωρεί συνειδητά πλέον στην επικοινωνία μαζί μας.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ
 
Αναλαμβάνουμε τις Μετεγγραφές σπουδαστών από Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία και άλλα ευρωπαικά πανεπιστήμια σε αντίστοιχα τμήματα κρατικών αναγνωρισμένων Ρουμάνικων Πανεπιστημίων.
 
Για τα δικαιολογητικά σε περίπτωση μετεγγραφής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions