Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί υποψήφιοι.

Δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να προχωρούμε σε τέτοιου είδους αναφορές στα site μας όμως αισθανόμαστε την υποχρέωση,απέναντί σας,απέναντι στα όνειρα των υποψηφίων φοιτητών αλλά και απέναντι σε όλους τους έντιμους συναδέλφους άλλων κέντρων ή γραφείων που όλοι μαζί πασχίζουμε καθημερινά να ανεβάσουμε το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών της εκπαίδευσης για σπουδές στο εξωτερικό, να προχωρήσουμε στην παρακάτω ανακοίνωση και να σας επισημάνουμε τις απάτες του διαδικτύου σε σχέση με τις σπουδές στο εξωτερικό.

Αν θέλετε συγκρατήστε κάποια πράγματα και θα μας θυμηθείτε γιατί θα τα βρείτε σίγουρα μπροστά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο κέντρο που θα επιλέξετε για την προετοιμασία σας και για την εγγραφή σας στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ 

1. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ Η ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ, ΓΥΑΛΙΝΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ή ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ.

2. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ.

3. ΜΗΝ ΔΕΛΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Κ.Α. ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ.

4.ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΛΕΓΞΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.

5.ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ”ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ” ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ 7000, 9000 Η ΚΑΙ 20000 ΕΥΡΩ

Ας δούμε ένα, ένα και ανά χώρα τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:


ΙΤΑΛΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΙΜΑΤ– INTERNATIONAL MEDICAL ADMISSIONS TEST

Πολλοί λένε ότι κάνουν προετοιμασία για σπουδές στην Ιταλία και δεν γνωρίζουν καν πως είναι η δομή των τεστ, τον ακριβή αριθμό των ερωτήσεων,τον τρόπο έκδοσης των αποτελεσμάτων ή δεν γνωρίζουν εάν η σχολή που σας ενδιαφέρει έχει εισαγωγικές εξετάσεις ή όχι. Άλλοι λένε πως ετοιμάζουν για τις εξετάσεις ΙΜΑΤ των αγγλόφωνων ιατρικών σχολών της Ιταλίας χωρίς καν να έχουν έναν υποψήφιο, χωρίς να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των πανεπιστημίων αλλά και την δομή του τεστ, αναφέροντας στα site τους πως δεν περνάει κανείς ή ότι μόνο δύο υποψήφιοι τα καταφέρνουν και άλλα άστοχα ψεύδη με σκοπό να αποτρέψουν τους υποψηφίους στο να συμμετάσχουν στις εξετάσεις και να τους οδηγήσουν σε άλλες χώρες για τις σπουδές τους και γενικά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

To 2022 εμφανίστηκαν νέα γραφεία , κέντρα, φροντιστήρια που δήλωσαν αμέσως ειδικοί στην προετοιμασία ΙΜΑΤ  αν και από τα site τους φαίνεται πως δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με σπουδές στην Ιταλία. Προχώρησαν μάλιστα σε διαφημίσεις δηλώνοντας οι καλύτεροι με την καλύτερη προετοιμασία… ‘’προετοιμάσου με τους καλύτερους ΄΄ έλεγαν  χωρίς να αναφέρουν ονόματα επιτυχόντων τους , χωρίς να γνωρίζουν τρόπο εγγραφής, δικαιολογητικά και άλλα βασικά στοιχειώδη πράγματα.

Εμφανίστηκαν ξαφνικά σαν εξειδικευμένοι και γνώστες του ιταλικού συστήματος παιδείας , σαν ειδικοί στο ΙΜΑΤ την στιγμή που ….έχουν κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα της σχολής μας και έχουν αγοράσει τεστ προετοιμασίας IMAT….χρησιμοποιώντας άλλο όνομα..αλλά…πληρώνοντας με την προσωπική τους πιστωτική κάρτα όπου πλέον εμφανίζεται το όνομά τους Χ.Μ….εδω σηκώνουμε ψηλά τα χέρια..δεν ξέρουμε τι να πούμε και τι άλλο θα δούμε…η χαζομάρα στο μεγαλείο της !

Απαντούμε λοιπόν στο ποιοι είναι οι καλύτεροι κάθε χρόνο με ονομαστική λίστα επιτυχόντων μας!

Αξίζει να αναφέρουμε πως κάποιοι δεν γνωρίζουν ούτε τον αριθμό των πανεπιστημίων που υλοποιούν αγγλόφωνα προγράμματα Ιατρικής και όμως εμφανίζονται σαν ειδικοί για σπουδές στην Ιταλία , σαν ιταλικά κέντρα σπουδών, κ.α. με μόνο κίνητρο διαφήμισης το να παρουσιάσουν σύντομης διάρκειας προγράμματα, με χαμηλή τιμή, διάρκειας μιας εβδομάδας ή ενός μήνα τον Ιούλιο, χωρίς να ενδιαφέρονται για το τι θα κάνουν οι μαθητές χωρίς προετοιμασία και έλεγχο ενάμιση μήνα πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις.

Άλλοι εμφανίζουν το πρόγραμμά τους σαν το ” πληρέστερο ” την στιγμή που δεν έχουν κάνει ποτέ τους προετοιμασία για τις εξετάσεις ΙΜΑΤ και βέβαια ούτε αυτοί είναι σε θέση να σας δείξουν κάποιον από τους δήθεν επιτυχόντες τους  ΄μέσα από το επίσημο site των αποτελεσμάτων του υπουργείου παιδείας της Ιταλίας … γιατί απλά δεν είχαν ποτέ τους υποψήφιο.Τολμούν και διαφημίζουν 100% εισαγωγή αλλά και αποφοίτηση, όταν δεν έχουν ούτε έναν επιτυχόντα.

Η εμπειρία τους όπως λένε τεράστια….ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ SITE ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ..6 …7…9…..11  δηλώνοντας έτσι ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις ..και τις όποιες αλλαγές στο ΙΜΑΤ την στιγμή που υπάρχουν 15 κρατικές ιατρικές αγγλόφωνες σχολές και 2 αγγλόφωνες οδοντιατρικές.

Αναφέρουν τεράστια επιτυχία, πως πέρασαν σχεδόν όλοι..αλλα..ονόματα πουθενά…αναφέρουν πως οι θέσεις απο το 2022 αυξήθηκαν σε περίπου 800…τι περίπου 800 ? Αφού ανακοινώνεται κάθε χρόνο σαφέστατη εγκύκλιος με ακριβή αριθμό θέσεων ανα πανεπιστήμιο..τι εννοούν περίπου?

Αφού έχουν τόση εμπειρία..γιατί δεν ξέρουν τον αριθμό των πανεπιστημίων? Τις θέσεις ανά πανεπιστήμιο? Τις βάσεις εισαγωγής?…και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ..ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ…η κρίση δική σας.

‘Αλλοι διαφημίζουν παραπλανητικά ..ΙΜΑΤ εισαγωγή..χωρίς εξετάσεις…όταν υπάρχει σχετική υπουργική απόφαση για την εισαγωγή στις αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας.

Άλλοι εμφανίζονται σαν οι ειδικοί για σπουδές ιατρικής στην Ευρώπη σε όλες τις χώρες και στην Ιταλία, χωρίς να έχουν ποτέ τους ασχοληθεί με ούτε έναν υποψήφιο για τα ιταλικά πανεπιστήμια με στόχο να σας οδηγήσουν για σπουδές σε άλλες χώρες.

Εμφανίζουν σε άλλη διεύθυνση το γραφείο τους…σε άλλη διεύθυνση την υποτιθέμενη αίθουσα μαθημάτων…και διαφημίζουν ..τολμούν και διαφημίζουν ..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ…χωρίς να έχουν ποτέ τους έναν υποψήφιο, έναν κωδικό υποψηφίου από το επίσημο site του υπουργείου παιδείας της Ιταλίας…και σαφώς ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑ.

Ειδικοί…χωρίς αναφορά στα προγράμματά τους, αρκούμενοι να μιλάνε για τις πόλεις της Ιταλίας σαν να είναι τουριστικοί οδηγοί νομίζοντας πως οι υποψήφιοι είναι άτομα χωρίς κρίση και απαιτήσεις επιπέδου για την προετοιμασία τους.

Μιλάνε για τις αγγλόφωνες ιατρικές σχολές της Ιταλίας, χωρίς να ξέρουν την βάση εισαγωγής, τις ακριβείς θέσεις Ευρωπαίων και μη υποψηφίων, δίνοντας λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα κ.α. Άλλοι βαφτίζουν τα κέντρα τους “ιταλικά ” κέντρα λες και οι γονείς και οι υποψήφιοι είναι άβουλα πλάσματα και θα πειστούν από μια δήθεν λέξη.

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Διαδίδουν δε κάποιοι  πως γνωρίζουν τα θέματα του ΙΜΑΤ…πως έχουν 100% επιτυχία, άλλοι πως οι καθηγητές τους είναι από …το Cambridge …και άλλες παρόμοιες ασυναρτησίες. Και όλα αυτά χωρίς να σας δείξουν ένα όνομα φοιτητή τους, και χωρίς να σας δώσουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ..από κάποιον ..από τους όπως λένε επιτυχόντες τους. …Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ…

Παρουσιάζουν τις γυναίκες τους σαν καθηγήτριες πανεπιστημίων της Ευρώπης , π.χ της Σορβώνης για να σας δελεάσουν κ.α….γιατί απλά ξέρουν κάποια γαλλικά…

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

Μην αρκείστε στην τηλεφωνική μόνο επικοινωνία. Επιδιώξτε την άμεση επαφή – ενημέρωση στον χώρο όσων επιλέξετε.

ΖΗΤΗΣΤΕ – ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ  να σας δείξουν :

1. Ονόματα επιτυχόντων τους μέσα από το Site του υπουργείου παιδείας της Ιταλίας που αναφέρεται η λίστα επιτυχόντων.

2. Τηλέφωνα επιτυχόντων τους έτσι ώστε να καλέσετε εσείς και να δείτε αν τελικά ή ποιος τελικά έχει συνέπεια λόγου και έργου.

3. Να συνδεθούν μπροστά σας, στο site των επίσημων αποτελεσμάτων του Υπουργείου Παιδείας της Ιταλίας στο οποίο χρειάζεται κωδικός υποψηφίου και να σας δείξουν όλα όσα πρέπει για την σωστή σας ενημέρωση…τις βάσεις εισαγωγής,των αριθμό των θέσεων,τα ονόματα των επιτυχόντων που σαν..ειδικοί..έχουν…

 Είμαστε αντικειμενικοί και σας ζητούμε να πράξετε το ίδιο και σε εμάς. Να μας ζητήσετε ονόματα, τηλέφωνα και ότι χρειαστείτε έτσι ώστε να διασφαλίσετε το μέλλον του παιδιού σας.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΙΜΑΤ.


 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2011 – 2022


ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ SITE ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ, ΑΦΟΥ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ SITES, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΜΑΤ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ  ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΜΑΤ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ” ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ “.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Το μεγάλο φαγοπότι του κέρδους… από απατεώνες οι οποίοι έχουν το θράσος να παρουσιάζονται σαν εκπαιδευτικοί, οδοντίατροι ή γιατροί, σαν αντιπρόσωποι των πανεπιστημίων,με ανύπαρκτη έδρα ή  με γραφεία που ανήκουν σε άλλους, με ραντεβού σε καφετέριες ή ξενοδοχεία, τάζοντας τα πάντα ακόμα και έτοιμα πτυχία να σας φέρουν σπίτι με υπέρογκα ποσά.

Το συγκεκριμένο κύκλωμα είναι γνωστό σε όλους εμάς που λειτουργούμε νόμιμα και όχι ευκαιριακά και προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τις υπηρεσίες μας.

Στο κύκλωμα εμπλέκονται  βούλγαροι, και 2 ψευτογιατροί της Θεσσαλονίκης (1 ψευτογιατρός και ένας ψευτοοδοντίατρος που λανσάρεται σαν διδάκτωρ κιόλας της οδοντιατρικής στη Γερμανία – Ο ΨΕΥΤΟΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ”Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΜΟΝΑΧΟΥ ”  ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ 2000 ΚΑΙ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ”ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ” ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ κ.α. ) επίσης ένας γνωστός και μη εξαιρετέος με πολύχρονη εμπειρία στις απάτες…με πρόσφατη καταδίκη από τα δικαστήρια της Σόφιας για εξαπάτηση και πλαστογραφία πολλών δικαιολογητικών μετεγγραφής από χώρες της Σλοβακίας, Τσεχίας, Γερμανίας κ.α.…και συγκεκριμένα υποθέσεις που αποκαλύφθηκαν στο πανεπιστήμιο της Βάρνας και όχι μόνο…με παιδιά που βρέθηκαν αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη στη Βουλγαρία, με παιδιά που διαγράφηκαν από τα πανεπιστήμια, με παιδιά που μέσα σε μια νύχτα χάθηκε ο φάκελός τους από το πανεπιστήμιο…κ.α. τραγικές καταστάσεις.

Αρκεί να σας αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ με την παρέα του κρατάει δεμένους πολλούς Έλληνες φαρμακοποιούς οι οποίοι έχουν πληρώσει υπέρογκα ποσά και περιμένουν να τους πάει το πτυχίο του παιδιού τους…στο σπίτι. Τέλος μια πρώην γραμματέας του υπουργείου παιδείας της Βουλγαρίας με το σύζυγό της είναι εμπλεκόμενη σε αρκετές περιπτώσεις πλαστών πτυχίων και πλαστογράφησης δικαιολογητικών – αναλυτικών βαθμολογιών και μεταποίησης των διδακτικών μονάδων από πανεπιστήμια της Ευρώπης (Σλοβακίας, Ιταλίας, Τσεχίας τα περισσότερα) προς την Βουλγαρία.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΟΑΤΑΠ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ  ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΡΑ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 10 ” ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ” ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

(δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ)

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε αυτούς που στα site τους άλλα τάζουν και άλλα κάνουν με σκοπό να  αποσπάσουν τα χρήματά σας.Θα σας καταστρέψουν οικονομικά και ψυχικά.


ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Εδώ τα πράγματα σε σχέση με τη Βουλγαρία είναι πιο ήπια μετά την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και από την στιγμή που το ρουμανικό υπουργείο παιδείας ζητάει από τους έλληνες υποψήφιους 10.000 μόρια τουλάχιστον για τις ιατρικές σχολές.

Όμως δεν παύει και εδώ να υπάρχουν άτομα που προσπαθούν και στοχεύουν στο ευκαιριακό κέρδος.

Σπίτια που τα υπόγειά τους μετατρέπονται σε αίθουσες και βαφτίζονται σχολές με πολυετή εμπειρία, γραφεία με κλειστές πόρτες που δέχονται μόνο με ραντεβού, γραμμή επικοινωνίας ή καλύτερα τηλεφωνικό κέντρο σχολής που απαντά στο τηλέφωνο του σπιτιού τους, κ.α.

Άλλοι εμφανίζονται με  4 site για το ίδιο αντικείμενο “εργασιών” με διαφορετική επωνυμία  το καθένα….αλλά τα ίδια τηλέφωνα…την ίδια διεύθυνση….ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ συνεχώς ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. Ζητούν υπέρογκα ποσά για την εγγραφή σας (3500 – 4500 ευρώ) λέγοντας πως κανονίζουν τα πάντα στη Ρουμανία και πως είναι επίσημοι και αποκλειστικοί συνεργάτες των πανεπιστημίων…και βέβαια απαντούν στα τηλέφωνα όχι με το κανονικό τους όνομα αλλά με διαφορετικά επίθετα κάθε φορά…μια ονομάζονται Νικολάου…αν καλέσετε στο άλλο site τους  ονομάζονται Νικολαίδης….αν καλέσετε στο άλλο site τους Νικολόπουλος..κ.α

Άλλοι έχουν αλλού το γραφείο….και αλλού τις αίθουσες…..για να ελεγχουν καλύτερα λένε τους χώρους τους….

Ζητούν επίσης 8000 για να σας “εξασφαλίσουν” θέση σε πανεπιστήμια γειτονικών χωρών με τη Ρουμανία, όπως η Μολδαβία Chisinau, οι οποίες είναι εκτός ευρωπαικής ένωσης και δεν έχουν αναγνωρισθεί τα πτυχία τους, αδιάφοροι για το μέλλον των παιδιών σας, και το πιο τραγικό…Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ….ζητούν 12.000 με 15.000 ευρώ για να “κανονίσουν” όπως λένε και να βελτιώσουν την βεβαίωση πρόσβασής σας η οποία είναι κάτω του 10…δηλαδή απλά ζητούν υπέρογκα ποσά για…. να πλαστογραφήσουν την βεβαίωση πρόσβασης.

Εδώ υπάρχει η καραμέλα απο τους “ειδικούς” του….δώσε 300/400/500/600 ευρώ προκαταβολή ..για να κλείσω την θέση τώρα…ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.. οι κύριοι αυτοί κλείνουν θέσεις … ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ή ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ACCEPTANCE LETTER ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ οι κύριοι αυτοί κλείνουν θέσεις ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΕΠΙΣΤΗΜΙΑ λες και τα πανεπιστήμια είναι…ξενοδοχεία ή ιδιοκτησία τους.

Σας παρουσιάζουν για καθηγητές πανεπιστημίου δικούς τους ανθρώπους. Δεν διστάζουν για να σας δελεάσουν να τους βαφτίσουν και καναδούς ή γάλλους ή άλλης προέλευσης καθηγητές ενώ είναι ..Ρουμάνοι. Λένε πως είναι συνεργάτες δήθεν καθηγητές του πανεπιστημίου…της Σορββόνης..τι αστείο..καθηγήτριες της Σορβόννης  σε γραφεία 30 τετραγωνικών μέτρων στην Αθήνα..οι οποίες οι καημένες μαζέυουν τα 50ευρα της επίσκεψης που κάνατε στους ειδικούς με ιδιαίτερη χαρά.

…και βέβαια …η όποια προκαταβολή που πιθανόν θα δώσετε δεν επιστρέφεται εάν εσείς για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσετε να μην πάτε για σπουδές σε αυτή τη χώρα, γιατί …έχουν δουλέψει λένε για την περίπτωσή σας …αντί να πούν …σας έχουμε δουλέψει.

Αυτά εν ολίγοις θέλουμε να σας επισημάνουμε στην προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε την ομαλότητα στον τομέα της μεταλυκειακής εκπαίδευσης και των σπουδών στο εξωτερικό και να συμβάλλουμε στην διατήρηση, σε υψηλά επίπεδα, των προσφερόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Παιχνίδι εκμετάλλευσης με τις ιατρικές σχολές στήνει κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας τις εξετάσεις σαν απλή υπόθεση, λέγοντας πως γνωρίζει τα θέματα και βασικά πως είναι το μόνο κέντρο που είχε έλληνες υποψηφίους στις ιατρικές εξετάσεις των πανεπιστημίων της Ολλανδίας – 100% επιτυχία κ.α, χωρίς να αναφέρει ούτε ένα όνομα επιτυχόντα. Λες και όλοι εμείς που κάνουμε προετοιμασία για τις ιατρικές σχολές της Ολλανδίας στέλνουμε εκπαιδευτικό τουρισμό και όχι υποψήφιους… αστεία πράγματα.

Άλλοι λένε πως προετοιμάζουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Ιατρικών σχολών της Ολλανδίας και σας κάνουν μαθηματικά,φυσική,βιολογία και χημεία όταν το τεστ είναι εντελώς διαφορετικό απο όλα τα μέχρι σήμερα υπάρχοντα τεστ στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ….ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ….ΟΤΙ  ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ …ΟΛΑ ΑΥΤΑ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑ……

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γραφείο της Αθήνας αναφέρει στο site του πως μπορεί και έχει τον τρόπο να βοηθήσει, όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ή έχουν συμμετάσχει και έχουν αποτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις της Iατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Groningen, έτσι ώστε να δώσουν και δεύτερη φορά την επόμενη χρονιά. Η είδηση είναι ψευδής και αποτελεί προιόν μυθοπλασίας.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο γραφείο του πανεπιστημίου του Groningen μας διαβεβαίωσαν πως  μπορεί κάποιος να δώσει δεύτερη φορά ΜΟΝΟ έαν έχει αποτύχει στις απολυτήριες εξετάσεις του Λυκείου. Δείτε παρακάτω το σχετικό mail – απάντηση της 8ης Φεβρουαρίου 2019 σε σχετικό ερώτημά μας.

[mailto:selectionmedicalbachelors@umcg.nl]
Sent: Friday, February 08, 2019 11:10 AM
To: info@eurostudies.gr
Subject: FW: Selection Procedure

This information you can find in the brochure on our website:

Note that you are only allowed to participate in the selection procedure for the medical degree programme in Groningen once. 1

1 Your attempt will be void only if you fail your school-leaving examination. Then you will be allowed to participate a second time. If you are registered for the medical degree programme in Studielink on 15 January 2019, this will count as participation (even if you later decide to withdraw from the selection procedure).

Kind regards,

Petra Visser

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

GRONINGENΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ  – 2018

Δείτε την ονομαστική λίστα των επιτυχόντων μας  εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ

Call Now
Directions