ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Βιολογία, μια επιστήμη με ευρύ φάσμα απασχόλησης και προοπτικές.

Οι σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής έρευνας καθώς και η αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος έχουν στρέψει πολλούς μαθητές στα τμήματα της Βιολογίας. Οι περισσότεροι που επιλέγουν αυτά τα τμήματα έχουν το όνειρο να γίνουν ερευνητές είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η Ιταλία προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους φοιτητές να σπουδάσουν την επιστήμη της Βιολογίας σε πολλά πανεπιστήμια τα οποία προσφέρουν σπουδές υψηλού επιπέδου με άριστη εργαστηριακή υποδομή. Παράλληλα οι συνεργασίες που έχουν με μεγάλα και διεθνή ερευνητικά κέντρα δίνουν την δυνατότητα στους πτυχιούχους βιολόγους να προχωρήσουν την καριέρα τους στην Ιταλία ή στο εξωτερικό.

Υπάρχουν ιταλόφωνες και αγγλόφωνες σχολές Βιολογίας και η εισαγωγή των υποψηφίων επιτυγχάνεται με εισαγωγικές εξετάσεις στις περισσότερες απο αυτές, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετές σχολές με ελεύθερη πρόσβαση.

Στην περίπτωση που ο υποψήφιος επιλέξει να φοιτήσει σε σχολές με ελεύθερη πρόσβαση θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα έτσι ώστε να εξασφαλίσει την εγγραφή του στο πανεπιστήμιο καθώς οι θέσεις δίνονται με σειρά προτεραιότητας.

Στον τομέα των μεταπτυχιακών σπουδών σχεδόν το σύνολο των πανεπιστημίων προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα και στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions