ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι σπουδές στη Βουλγαρία, ανέκαθεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες στην επιλογή των Ελλήνων σπουδαστών και κυρίως εκείνων που επιθυμούσαν να σπουδάσουν Ιατρική, Οδοντιατρική, Φυσικοθεραπεία, Κτηνιατρική και άλλες ιατρικές ειδικότητες.

 

eurostudies

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

 
 
32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
31 χρόνια δίπλα στον φοιτητή από την εισαγωγή μέχρι την αποφοίτηση.
 
Η εξειδίκευσή μας και η υπευθυνότητα μας  μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία σας. Το Eurostudies και οι συνεργάτες του στην Βουλγαρία από το 1989 όχι απλά προετοιμάζει τις σπουδές σας αλλά τις εξασφαλίζει.
 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ  ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
 
 Στο Eurostudies λειτουργούν σχετικά τμήματα στα οποία ο ενδιαφερόμενος προετοιμάζεται για την φοίτησή του στο πρώτο έτος σπουδών.Με το τέλος του προγράμματος θα πρέπει οι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου  της Βουλγάρικης γλώσσας σε επίπεδο Β2 το οποίο είναι απαραίτητο για την εγγραφή τους στο πρώτο έτος σπουδών και εφόσον έχουν επιλέξει για την φοίτησή τους το Βουλγαρόφωνο τμήμα.Παράλληλα λειτουργούν και τμήματα προετοιμασίας για τα αγγλόφωνα πανεπιστημιακά τμήματα της Βουλγαρίας.
Το έτος προετοιμασίας κοστίζει ανάλογα με την πόλη και το Πανεπιστήμιο από 2.500 έως 3.500 χιλιάδες Ευρώ πράγμα το οποίο σημαίνει σε συνδυασμό με το κόστος διαβίωσης ότι για το έτος προετοιμασίας ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να υπολογίσει ένα κόστος περίπου  9.000 ευρώ.
 
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
 
Με την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα δίδακτρα πλέον έχουν εξισωθεί με τα δίδακτρα που καταβάλλουν και οι Βούλγαροι φοιτητές 300 – 800 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος με την προϋπόθεση ότι για την εγγραφή τους έχουν ακολουθήσει ακριβώς τις προϋποθέσεις εισαγωγής που ακολουθούν και οι Βούλγαροι πολίτες. (συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις κλπ).
 
Για τα Αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και Κτηνιατρικής τα ετήσια δίδακτρα κυμαίνονται από 4140 ευρώ έως και  9.000 ανάλογα με το πανεπιστήμιο και την σχολή φοίτησης..
 
Αιτήσεις για όλα τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας  μπορείτε να συμπληρώσετε  στο Eurostudies το οποίο αναλαμβάνει την όλη διαδικασία εγγραφής σας μέχρι και την εύρεση κατοικίας.
ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
 
 Από το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 λειτουργούν στην Βουλγαρία Αγγλόφωνα τμήματα στην Ιατρική και την Φαρμακευτική και απο το 2011 Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής.
 
Για την φοίτηση στα αγγλόφωνα τμήματα ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο Lower / Advanced και θα πρέπει να  πιστοποιήσει την γνώση του στην Αγγλική συμμετέχοντας στις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στην έδρα του Πανεπιστημίου.
 
Τα Αγγλόφωνα τμήματα είναι αναγνωρισμένα  απο όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι απόφοιτοι των Αγγλόφωνων προγραμμάτων αποκτούν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κατευθείαν στις κατά τόπους Νομαρχίες.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Το Eurostudies και οι έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί και συνεργάτες του μπορούν :
  • Να σας ενημερώσουν πλήρως για όλες τις σχολές των Βουλγάρικων Πανεπιστημίων.
  • Να σας προετοιμάσουν  σωστά και υπεύθυνα για το πρώτο έτος σπουδών κάνοντας εξολοκλήρου, για όσες σχολές  χρειάζεται, το προπαρασκευαστικό έτος  στην Ελλάδα.
  • Να οργανώσουν την διαμονή σας και την μετάβασή σας στην Βουλγαρία  με την συνοδεία στελεχών της σχολής μας.

Ταυτόχρονα οι μαθητές μας μπορούν εάν το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι που γίνεται με σκοπό την  προσαρμογή και γνωριμία με τον βουλγάρικο τρόπο ζωής, γνωριμία με την πόλη και τους χώρους του Πανεπιστημίου στο οποίο θα φοιτήσουν.    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions