ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η επιλογή των υποψηφίων να σπουδάσουν φαρμακευτική στην Ιταλία είναι μια σωστή επιλογή φοίτησης η οποία συνδυάζει σπουδές υψηλού επιπέδου και άριστες πανεπιστημιακές εργαστηριακές υποδομές.

 Οι σπουδές φαρμακευτικής στην Ιταλία προσφέρουν ιταλόφωνα και αγγλόφωνα  προγράμματα και η εισαγωγή του υποψηφίου επιτυγχάνεται στα περισσότερα πανεπιστήμια μέσω εξετάσεων οι οποίες διεξάγονται τον μήνα Σεπτέμβριο στην έδρα του πανεπιστημίου που θα επιλέξει ο υποψήφιος.

Υπάρχουν ορισμένα ιταλόφωνα πανεπιστήμια στα οποία η πρόσβαση στις φαρμακευτικές σχολές είναι ελεύθερη. Σε αυτές τις σχολές ο υποψήφιος καλείτε να συμμετάσχει σε εξετάσεις πριν ή μετά την εγγραφή του έτσι ώστε να πιστοποιήσει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από τα χρόνια του λυκείου. Ο χαρακτήρας δηλαδή των εξετάσεων αυτών δεν είναι επιλογής υποψηφίων αλλά ελέγχου γνώσεων.

Καθώς είναι λίγες οι φαρμακευτικές σχολές με ελεύθερη πρόσβαση οι υποψήφιοι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την εγγραφή τους καθώς υπάρχει περιορισμός θέσεων οι οποίες καταλαμβάνονται με σειρά προτεραιότητας.

Τέλος το Eurostudies μπορεί να σας υποδείξει τις σχολές εκείνες στις οποίες παρόλο που υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις οι υποψήφιοι εισάγονται όλοι καθώς συγκεντρώνονται λιγότεροι υποψήφιοι σε σχέση με τις προσφερόμενες θέσεις.

Η καλή προετοιμασία και στην περίπτωση των φαρμακευτικών σχολών είναι ένα εφόδιο το οποίο διευκολύνει την ομαλή φοίτηση του υποψηφίου.

Στο Eurostudies λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας τόσο για τα ιταλόφωνα όσο και για τα αγγλόφωνα τμήματα των φαρμακευτικών σχολών και το ποσοστό επιτυχίας μας αγγίζει το 100%

Για το ακ.έτος 2020 -21 οι εισαγωγικές εξετάσεις τόσο των ιταλόφωνων όσο και των αγγλόφωνων φαρμακευτικών σχολών θα γίνουν μόνο online. Οι υποψήφιοι για τις αγγλόφωνες φαρμακευτικές σχολές θα πρέπει να περιμένουν την σχετική εγκύκλιο των πανεπιστημίων καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Οι υποψήφιοι θα κάνουν την εξέταση από τον προσωπικό τους υπολογιστή και από την άνεση του δικού τους χώρου ή στις εγκαταστάσεις μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions