ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Πανεπιστήμιο Καρόλου - Φαρμακευτική Σχολή

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης, ιδρύθηκε το 1348 από τον αυτοκράτορα Κάρολο IV.

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, γνωστό για την πρώτη του Ιατρική Σχολή, φιγουράρει ανάμεσα στα πιο φημισμένα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Η Φαρμακευτική Σχολή στο Hradec Kralove ιδρύθηκε το 1969, συνεχίζοντας την παλιά παράδοση της φαρμακευτικής εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου. Πρόκειται για ένα πενταετές πρόγραμμα σπουδών, οι απόφοιτοι του οποίου αποκτούν πτυχίο Magister. Οι φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής έχουν την ευκαιρία να ειδικευτούν κατάλληλα και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους, αφού εκτός από τα υποχρεωτικά μαθήματα μπορούν να επιλέξουν διάφορα προαιρετικά και προτεινόμενα μαθήματα. Το πρόγραμμα σπουδών συμβαδίζει με το πρότυπο των ευρωπαϊκών φαρμακευτικών επιστημών και δημιουργεί τη βάση για μεταπτυχιακές σπουδές. Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως. Όλα τα μαθήματα και οι διαλέξεις γίνονται στην αγγλική γλώσσα και το πρόγραμμα σπουδών είναι ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα του τσεχόφωνου τμήματος.

Η εισαγωγή των υποψηφίων γίνεται με βάση των βαθμολογιών του απολυτηρίου και ιδιαίτερα του μαθήματος της χημείας.Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι να εξεταστούν προφορικά για να ελεγχθεί η γνώση τους στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι πενταετές και οι απόφοιτοι αποκτούν το πτυχίο Magister (Mgr).

Τα ετήσια δίδακτρα είναι 7.600 ευρώ.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων – έως 30 Ιουλίου 2019

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει κατόπιν ραντεβού να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις μας ,να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις και να παραλάβουν το υλικό προετοιμασίας και την λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.Η διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων, συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών  και η διαδικασία εγγραφής  γίνονται με φροντίδα του εκπαιδευτικού μας  κέντρου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Υπεύθυνος ενημέρωσης Κος Σγούρος Σωτήρης.

Π. Κυριακού 13-15 & Βασιλίσσης Σοφίας - 15124 Μαρούσι

+30 2108050650

+30 6937149819

info@eurostudies.gr

Call Now
Directions