Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα ευχαριστήρια μηνύματα κάποιων γονέων αλλά και κάποιων μαθητών μας και να σας τονίσουμε πως στην πορεία για το όνειρό σας θα είμαστε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!
ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου για τη θαυμάσια δουλειά και τον εκπληκτικό επαγγελματισμό που εσύ και η ομάδα σου επιδείξατε την προηγούμενη χρονιά, χάρη στην οποία έχω σήμερα και τις δύο κόρες μου, την Ιλεάνα και την Μελίνα, φοιτήτριες Ιατρικής Σχολής στην Ιταλία. Χωρίς να θέλω να κολακέψω εσένα και τους καθηγητές σου, και με δεδομένο ότι υπήρξα καθηγητής προετοιμασίας μαθητών για σπουδές στην Ιταλία σε «ανταγωνιστική» σχολή, θεωρώ ότι οφείλω να εκφράσω εγγράφως τα συγχαρητήριά μου για την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας από το άριστα επιμορφωμένο και αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό που διαθέτει το Eurostudies. Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα προσωπικά για την απαράμιλλη συμπαράστασή σου στον αγώνα των παιδιών, για την υπευθυνότητα με την οποία μετέδωσες τη γνώση σου και την πολυετή εμπειρία σου στις εξετάσεις αυτές και κυρίως για την «πατρική» αγάπη με την οποία όπλισες τα παιδιά μας έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις πρώτες τους δυσκολίες στο νέο για αυτά περιβάλλον.
Ευχαριστώ για όλα, ένας από τους πολλούς γονείς.....

Ιλεάνα Μπαλτογιάννη - Φοιτήτρια Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου La Sapienza - Roma
Μελίνα Μπαλτογιάννη - Φοιτήτρια Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Humanitas - Milano
Δρ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρατε τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου όσο και κατά την διαδικασία της εγγραφής μου στη Ρώμη. Ειλικρινά η συμβολή σας σε όλη μου την προσπάθεια ήταν πολύ σημαντική.
Εύχομαι να είστε όλοι πάντα καλά και να μπορείτε να συνεχίσετε το πολύτιμο έργο σας.

Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΤΟΣ
Φοιτητής Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου La Sapienza - Roma
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την καθοριστική συμβολή σας στην προετοιμασία μου για τις εξετάσεις του IMAT. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και την μέθοδο προετοιμασίας σας κατάφερα όχι μόνο να πετύχω τον στόχο μου που ήταν να μπω στις Αγγλόφωνες Ιατρικές Σχολές της Ιταλίας της πρώτης μου επιλογής αλλά και να διακριθώ σε αυτές τις εξετάσεις. Και όλα αυτά χάρη στην εξαιρετική δουλεία που γίνεται από τους Καθηγητές σας και την δική σας προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη. Αυτό που μου έδωσε ιδιαίτερη δύναμη ήταν επίσης η εμπιστοσύνη που δείξατε στις δυνατότητες μου. Η προετοιμασία μαζί σας , ήταν ουσιαστική για την επιτυχία του σκοπού μου.

Σας Ευχαριστώ για όλα.
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΤΙΝΑΣ
Φοιτητής Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Humanitas - Milano
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
Θα ήθελα να μεταφέρω την ευγνωμοσύνη μου και τις βαθύτερες ευχαριστίες μου σε σας τους καθηγητές των eurostudıes γιατι με βοηθήσατε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μου, να εξασφαλίσω μια θέση στην ιατρική σχολή του Μιλάνου. Ένας στόχος που οφείλω να ομολογήσω φαινόταν πολύ δύσκολος ανάμεςα στις τόσες υποχρεώσεις και μαθήματα που είχα να δώσω παράλληλα. Θα ήθελα επίσης να στείλω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμαθητές μου που προσπάθησαν μαζί μου και έχουν εξσαφαλίσει θέσεις σε σχολές της επιλογής τους.

Με αγάπη
ΦΟΙΒΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
Φοιτήτρια Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Milano - Statale
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές και τη διεύθυνση του κέντρου προετοιμασίας πανεπιστημιακών σπουδών Eurostudies για την υποστηριξη και την καθοδήγηση που μου παρείχαν καθ' ολη τη δι'αρκεια της προετοιμασίας για τις εξετάσεις του imat. Η βοήθεια τους τόσο στο θέμα της άρτιας προετοιμασίας για τις εξετάσεις οσο και σε διαδικαστικά θέματα ήταν πολύτιμη.
Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την επιτυχία και θέλω να ευχηθώ στα υπόλοιπα παιδιά που δώσανε / θα δώσουνε καλή επιτυχία στη ζωη τους και πάντα να κυνηγάνε το όνειρο τους !
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Φοιτητής Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου La Sapienza - Roma
Αγαπητέ κ. Σγούρο,
Η επιτυχία του στόχου μου για εισαγωγή στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Παβίας, ενός από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ιταλίας και από τα ιστορικότερα της Ευρώπης, οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην άριστα δομημένη προετοιμασία που μου παρείχε ο οργανισμός Eurostudies.
Η επιστημονική κατάρτιση των καθηγητών και η εμπειρία τους ήταν καθοριστικός παράγοντας για την ολοκληρωμένη προετοιμασία και την επιτυχή συμμετοχή των μαθητών στις εξετάσεις του IMAT.
Παράλληλα δεν πρέπει να παραλείψω να αναφερθώ στην ουσιαστική υποστήριξη του Κέντρου Προετοιμασίας Eurostudies για την εγγραφή μου στο Πανεπιστήμιο και τις πληροφορίες που μου παρείχε για την εύρεση κατοικίας, υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις του κέντρου.Με βάση λοιπόν την πρόσφατη εμπειρία μου, η επιλογή του Eurostudies για την προετοιμασία σε συνδυασμό με την προσπάθεια του καθενός μπορεί να προσφέρει μια θέση στα ιταλικά πανεπιστήμια.
Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά,

Με εκτίμηση,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Φοιτητής Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Pavia
Call Now
Directions